Crypto break: Bitcoin & crypto bulls, Ethereum killers & Lorde Edge tokens

Tech Robert Kroes 9 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Inmiddels is ook in Amerika de eerste handelsdag op de financiële markten weer voorbij. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken we de potentie voor de metaverse Ethereum killers. Tot slot bekijken we de nieuwste hype in crypto, de Lorde Edge Tokens.

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin bullish, ook top 25 cryptomunten stijgen

De live Bitcoin prijs noteert op het moment van schrijven EUR 57.437,30 ($ 66.450,-). Dit is 5,65% hoger dan toen de Amerikaanse markt vorige week sloot.

Ook de prijzen van de top 25 cryptomunten profiteren van het positieve sentiment. We zien alleen bij Shiba Inu (SHIB) nog een aanzienlijk verlies van 3,57% in 24 uur. De grootste winst is voor Litecoin (LTC), dat in een dag 12,24% stijgt. Op de website van Tradeincrypto.com kun je alle live cryptoprijzen analyseren.

De Metaverse Ethereum (ETH) killers komen eraan…

Hoewel de cryptomarkt nog volop in afwachting is van de bullish koersexplosies die voor de jaarwisseling verwacht worden kijkt men langzaam alvast over het vuurwerk heen. Een van de grote crypto-evenementen van 2022 is de lancering van Ethereum 2.0. Er zijn diverse munten die beweren dat de impact van deze launch tegen zal vallen en dat Ethereum haar dominantie zal verliezen.

Er liggen namelijk kapers op de kust. Ook deze kapers deelt men weer op in groepen. Een van die groepen bestaat uit zogenaamde Metaverse Ethereum killers. Daar is nog niet veel aandacht voor en dat is eigenlijk niet terecht, zo stelt crypto-analist Rosh Singh. Hij rekent voor dat de bekendste vertegenwoordigers van deze groep, Solana (SOL) en Polygon (MATIC) rendementen van meer dan 12.000% op jaarbasis laten zien.

De andere munten uit deze groep, Avalanche (AVAX), Terra (LUNA) en Fantom (FTM) hebben ook dergelijke stijgingen gezien, maar blijven nog wat meer over de onder de radar. Dit biedt volgens hem mooie kansen omdat deze metaverse Ethereum killers wel mooie diensten bieden. Op de website van Tradeincrypto.com kun je nader kennis maken met de diverse munten:

Pas op voor de Lorde Edge Tokens!

Elon Musk heeft de crypto gemeenschap weer eens goed in de heupzwaai genomen. Deze keer had hij daar niet eens een suggestieve Tweet of pikante uitspraak op een seminar voor nodig. Hij hoefde alleen maar zijn Twitter handle (de naam van zijn profiel) tijdelijk te veranderen in Lorde Edge.

Het duurde niet lang voordat dit door de cryptogemeenschap opgemerkt werd. Direct werd er druk gespeculeerd.

Ook schoten er onmiddellijk allerlei cryptotokens uit de grond. De namen verwijzen allemaal in meerdere of mindere mate naar de Twitter Handle die Musk even gebruikte. Analisten waarschuwen ervoor om in te stappen. Op het Twitter-profiel van Musk is elke verwijzing naar Lorde Edge inmiddels weer verdwenen en de munten lijken scams. Daarom roept men op voorzichtig te zijn. Het debacle met de SQUID GAME Token ligt immers voor velen nog zwaar op de maag.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen