Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 okt 2021

Crypto lunch: prijs Bitcoin neutraal, koersrecord ETH, volgen XRP en LTC?

Inmiddels is het weer lunchtijd, dus zoals je gewend bent bekijken we de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daar zien we gemixte resultaten. Verder bekijken we het koersrecord dat Ethereum (ETH) vanmorgen vestigde. Volgen Ripple (XRP) en Litecoin (LTC) crypto?

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin neutraal, prijzen top 25 cryptomunten wisselen

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 52.225,36 ($ 60.931,-). Dit is 0,24% lager dan gisteren tijdens lunchtijd en ook iets lager dan toen de Amerikaanse markten gisteren sloten.

Bij de top 25 cryptomunten zien we een gemengd sentiment. We zien zowel prijsstijgingen als verliezen. Grootste verliezer van de dag is tot nu toe Shiba Inu (SHIB) crypto, dat 5,49% verliest. Grootste winnaar van de dag is Axie Infinity (AXS), dat 12,10% winst boekt in 24 uur. Op de website van Tradeincrypto.com analyseer je 24 uur per dag en dus ook het hele weekend alle live cryptoprijzen.

Crypto Ethereum (ETH) vestigt koersrecord

Het was een gedenkwaardige ochtend voor Ethereum (ETH). Na het verval van de opties en de succesvolle Altair upgrade vloog de koers omhoog. Het nieuwe koersrecord staat op $ 4.416,-.  Hierna viel de prijs iets terug. Op het moment van schrijven noteert de live Ethereum (ETH) prijs EUR 3.711,43 ($ 4.332,02). Dit is 4,19% hoger dan gisteren rond lunchtijd.

Volgt er ook een koersrecord voor Litecoin (LTC)?

Het koersrecord van Litecoin (LTC) staat op $ 410,26 en werd op 10 mei van dit jaar gevestigd. Volgens technische analyses die je hierna kunt zien staat de Litecoin (LTC) op het punt van uitbreken.

Als de analyses kloppen moeten we bezien of de Litecoin boven $ 194,- kan sluiten. Hoe ver de bull-rally dan doorloopt is niet te zeggen. Hoewel de koers van deze crypto nu 113 % onder het record ligt sluit men niet uit dat er een nieuw koersrecord komt. Dat zou een mooi rendement zijn, want de huidige Litecoin (LTC) prijs ligt op $ 191,60. Dit is 1,54% hoger dan tijdens de lunch van gisteren.

Is Ripple (XRP) de volgende crypto op recordkoers?

De derde crypto die getipt wordt voor een koersrecord is Ripple (XRP). Dat zou een verrassing zijn, want het huidige koersrecord van deze crypto staat al sinds 2017 op $ 2,7580. Toch denkt “Wolf of Wall Street” Jordan Belfort dat dit record binnenkort uit de boeken verdwijnt. Zijn Tweet, waarin hij tevens onthult dat hij een groot belang in Ripple (XRP) heeft, spreekt boekdelen.

Als de rechtszaak met de SEC gewonnen of goed geschikt wordt zou dat zeker kunnen, maar voorlopig lijkt een koersdoel van $ 10,- wel erg optimistisch voor deze crypto. De live Ripple (XRP) koers is namelijk $ 1,064. Dit is 0,4% hoger dan tijdens de lunch van gisteren.

Wij blijven dit uiteraard volgen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Crypto lunch: prijs Bitcoin neutraal, koersrecord ETH, volgen XRP en LTC?
Sluiten