Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 nov 2021

Crypto lunch: prijs BTC vlak, crypto mix: BTC bull? Cryptoles Elon Musk

Inmiddels is het weer lunchtijd op de Europese financiële markten. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de actuele prijzen van de top 25 crypto. Daarnaast zien we bullish tekens voor de Bitcoin prijs en krijgen we cryptoles van Elon Musk.

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin vlak, prijzen top 25 cryptomunten wisselen

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 550.261,88 ($ 56.501,22). Dit is 0,10% hoger dan tijdens de crypto lunch van gisteren.

De live cryptoprijzen laten een wisselend beeld zien. We zien in 24 uur fikse verliezen zoals Elrond (EGLD), dat 9,95% verliest, maar ook forse winsten. Koploper is Polygon (MATIC), dat 9,61% winst noteert. Op de website van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

Bullish tekenen voor de Bitcoin

De markt wacht met spanning af of we de recordkoersen gaan zien die voorspeld zijn voor het einde van het jaar. De voorbije weken stemmen door alle correcties treurig, maar toch houden veel analisten geloof. Zo zien we dat de Bitcoin nog steeds gelijke tred houdt met de Fibonacci-analyses van de vorige vierde kwartalen in het jaar na de halving.

Op basis van deze analyses verwacht men een bull run naar liefst $ 300.000,-. Traders verwachten dat de bull rally voor de grootste crypto van start gaat zodra de koers van de Bitcoin boven $ 60.700,- komt.

Les in crypto van Elon Musk

Elon Musk was, zoals we gisteren al meldden in een fikse Twitterdiscussie geraakt met Binance CEO CZ. We verlieten de discussie nadat CZ een vileine Tweet had gedeeld over problemen bij Tesla. Zoals verwacht reageerde Elon Musk en hij was niet minder venijnig. Hij liet fijntjes weten dat hij geen klant van Binance is omdat het aanmeldproces te ingewikkeld was. Hierna bond CZ in en bood zijn excuses aan. Ook Elon Musk leek de strijdbijl te begraven.

De nadruk ligt echter op het woord ‘leek’, want klaarblijkelijk gaf de discussie Elon Musk inspiratie. Zo nam hij stelling tegen de grote beurzen en leenplatformen door zijn steun uit te spreken aan drie belangrijke crypto lessen.

Ook onderstreep hij een andere crypto les die neerkomt op het aloude gezegde:”when you don’t have the private key, you don’t own the crypto currency”.  Hiermee nam hij wederom stelling tegen de gecentraliseerde cryptobeurzen.

We zijn benieuwd hoe dit afloopt en blijven de zaak uiteraard volgen. Ondertussen kunnen veel investeerders hun voordeel doen met de lessen van Elon Musk. Het is immers belangrijk om jouw eigen crypto te kunnen beheren en in de hand te houden wanneer jij wilt.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Crypto lunch: prijs BTC vlak, crypto mix: BTC bull? Cryptoles Elon Musk
Sluiten