Robert Kroes
Robert Kroes Tech 2 aug 2021

Crypto update: correctie prijs Bitcoin & crypto houdt aan, steunniveaus &…

Inmiddels is ook de eerste handelsdag van de week op de Amerikaanse financiële markten weer voorbij. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken we waar de steunniveaus voor de Bitcoin liggen. Tot slot kijken we mee met cryptomiljardair Sam Bankman-Fried van cryptobeurs FTX.

We beginnen uiteraard met de Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin en prijzen top 25 cryptomunten blijven in correctie-modus

Op het moment van schrijven noteert de Bitcoin prijs EUR 32.838,91 ($ 38.980,-). Dit is 5,22% lager dan tijdens de weeksluiting van de Amerikaanse markt.

Ook de rest van de top 25 cryptomunten blijft in correctie. Afgezien van enige stable coins zien we alleen rode cijfers op de digitale koersborden staan. Zwaarste daler is Polkadot (DOT), dat 6,48% verliest. Op de website van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle cryptoprijzen live bekijken.

Deze koersniveaus zijn nu belangrijk voor de Bitcoin

Inmiddels zien we dat de Bitcoin probeert uit de lange-termijn bandbreedte tussen $ 30.000,- en $ 40.000,- te breken. Dit leek in het weekend te lukken, maar vanochtend zagen we een correctie. Men verwacht echter dat deze van korte duur is. De ogen zijn gericht op de Fibonacci-reserve die rond $ 42.600,- ligt. Als deze gebroken wordt ligt de volgende Fibonacci-reserve net boven $ 51.000,-. Er lijkt dus voldoende ruimte voor herstel en groei. Men verwacht wel dat de koers eerst terugzakt naar $ 34.500,- tot $ 36.000,- en dat ziet men als gezond teken. Wij blikten vanmorgen al vooruit naar de Bitcoin koersverwachting en koersverwachting voor de top 25 cryptomunten. Onze crypto koersverwachting voor de komende week kun je hier nalezen.

FTX-oprichter en cryptomiljardair Sam Bankman-Fried geeft een kijkje in zijn keuken

Sam Bankman-Fried is pas 29 maar toch al cryptomiljardair. Dit fortuin heeft hij naast zijn eigen beleggingen te danken aan de sterke groei van FTX exchange, de cryptobeurs die hij oprichtte.

In een interview met CNBC geeft hij een kijkje in zijn keuken. Zoals wij afgelopen weekend al lieten zien is regelgeving voor cryptobeurzen belangrijk. Hier spendeert de jonge miljonair dan ook liefst 5 uur per dag aan. Het hele interview kun je hierna bekijken.

Ook doet hij een opvallende onthulling over Tether (USDT). Kortom, genoeg om te blijven volgen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto update: correctie prijs Bitcoin & crypto houdt aan, steunniveaus &…
Sluiten