Robert Kroes
Robert Kroes Tech 26 okt 2021

Crypto update: Prijs Bitcoin & crypto stijgt, invloed Musk & Donald Trump

Inmiddels is ook de Amerikaanse handelsdag weer voorbij. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken wij hoeveel Shiba Inu Elon Musk heeft. Ook bekijken wij welke invloed Donald Trump op de cryptomarkt heeft.

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin stijgt, prijzen top 25 cryptomunten ook

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 54.193,26 ($ 62.940,-). Dit is 3,12% hoger dan gisteravond en ook hoger dan tijdens onze crypto koersverwachting van vanmiddag.

Ook het sentiment voor de andere cryptomunten uit de top 25 is goed. Als we de actuele prijzen van de top 25 cryptomunten bekijken zien we uitsluitend groene cijfers. De munt die in de afgelopen 24 uur het meeste rendement boekt is de Shiba Inu (SHIB) met een rendement van 14,40%. Er zijn echter meer cryptomunten die hun dagwinst in dubbele cijfers schrijven. Op de website van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag de live Bitcoin prijs en de actuele prijzen van de top 25 cryptomunten analyseren.

Hoeveel Shiba Inu heeft Elon Musk?

Er gaat al een tijd een gerucht dat Elon Musk één van de grootste bezitters van Shiba Inu (SHIB) zou zijn. Een Tweep besloot het gisteren aan Elon Musk te vragen op Twitter en hij kreeg antwoord.

Wie zich afvraagt of Elon Musk nog invloed heeft bij de meme-coins doet er goed aan het koersverloop van de Shiba Inu (SHIB) na tijdstip van de Tweet te bekijken. De recordrally naar $0,000044 kwam tot stilstand en de koers begon onmiddellijk scherp te dalen (tot in dubbele cijfers). Inmiddels is de koers echter weer aan het stijgen en staat de munt met 18,57% in 24 uur bijna weer op recordhoogte.

Donald Trump in crypto NFT boost Bitcoin runner-up Ethereum (ETH)

Een andere ‘hot shot’ die vandaag invloed uitoefende op de cryptomarkt is voormalig president Donald Trump, al zal hij daar niet blij mee zijn. Het aan de Nasdaq CM genoteerde bedrijf Creatd, Inc zag de aandelenkoers namelijk sterk stijgen nadat zij aankondigden dat zij een unieke NFT aanbieden voor een foto-shoot van Donald Trump. De opmerkelijke foto-shoot zie je hierna.

De foto’s zijn afkomstig uit de collectie van fotograaf en Penthouse-oprichter Bob Guccione. De vraagprijs voor deze opmerkelijke NFT is 240 Ethereum (ETH). Tegen de huidige prijs van Ethereum is dat dus meer dan $ 1 miljoen. Als je toevallig jouw cryptowinst wilt beleggen in een stukje Trump-cultuur dan kun je hier terecht. Overigens waren de beleggers in het aandeel Creatd erg tevreden met het aanbod. Direct nadat de verkoop van de bijzondere NFT bekend werd gemaakt steeg de koers met meer dan 30%. Al is het tegen wil en dank, de invloed van Trump is er dus weldegelijk.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Crypto update: Prijs Bitcoin & crypto stijgt, invloed Musk & Donald Trump
Sluiten