Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Culture 25 dec 2017

Deze seksspeeltjes zijn gekoppeld aan je Bitcoins en andere cryptocoins

Cryptocurrency zijn volop in de belangstelling en vooral Bitcoin lijkt eindeloos hoog in waarde te stijgen. Voor de meeste mensen is het hele verhaal ingewikkeld en saai, maar Camsoda heeft een manier gevonden om het een stuk spannender te maken. Het adult entertainment platform heeft onlangs BitCast onthuld. Deze dienst houdt je op een plezierige manier op de hoogte van het dalen en stijgen van je favoriete cryptocurrency.

Interactieve sexspeeltjes en cryptocurrency

Hoe dan? BitCast kun je koppelen aan verschillende interactieve sexspeeltjes, die reageren op het stijgen en dalen van de waarde van de cryptocurrency. Je kunt kiezen om de speeltjes te koppelen aan Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Als eerste installeer je de Body Chat App van Lovesense. Deze is beschikbaar voor je iPhone/iPad, je Android toestel, je windows computer of Mac. Vervolgens maak je een Lovesense account aan en koppel je je speeltje via Bluetooth aan app. Daarna is het tijd om te spelen.

cryptocurrency

Real-time informatie over de waarde

De verschillende speeltjes zullen nu real-time reageren op de waarde van je gekozen cryptocurrency. Als de waarde bijvoorbeeld daalt, zullen de speeltjes harder gaan vibreren. Wanneer je Bitcoins juist minder waard worden, worden de vibraties ook minder en wordt het op verschillende vlakken minder plezierig. Overigens hoef je de app niet te gebruiken in combinatie met cryptocurrency en is hij ook erg nuttig als afstandsbediening voor je speeltjes.

Het kan evengoed meteen ook plezierig zijn

CamSoda’s vice president Daryn Parker laat in een verklaring weten dat het bedrijf een mogelijkheid zag om mensen die toch al de hele tijd bezig zijn met de waarde van hun cryptocurrency, meteen ook nog wat plezier te bezorgen van de fluctuaties in de waarde. We moeten zeggen dat het wel een hele creatieve manier is om cryptocurrency toch een stuk spannender te maken. Who knew…

Je bent misschien u extra gemotiveerd om te beginnen met de digitale valuta, maar pas wel op dat je je wel eerst moet inlezen voordat je eraan begint. Om je te helpen zijn hier alvast vijf redenen om wel of juist niet met Ethereum en Litecoin aan de slag te gaan.

Mashable

Reageer op artikel:
Deze seksspeeltjes zijn gekoppeld aan je Bitcoins en andere cryptocoins
Sluiten