Crysis Remastered komt al over een paar weken uit

De originele Crysis kwam in 2007 uit op de pc. Wanneer je een pc had waar hij redelijk op kon draaien, dan was je absoluut de koning. Met Crysis Remastered krijg je een tweede kans om de game te beleven.

En heel erg lang hoef je er niet op te wachten. Eigenlijk was het de bedoeling dat de trailer vandaag ergens zou verschijnen, maar zoals wel vaker lekte er dingen uit en weten we nu hoe de vork in de steel zit.

Crysis Remastered komt er aan

Op 23 juli kunnen we aan de slag met Crysis Remastered. In de game reis je af naar een eiland waar het één en ander gaande is. In eerste instantie denk je te maken hebben met gewone vijanden, maar op een gegeven moment leer je dat er ook buitenaardse wezens aanwezig zijn om te verslaan. Gelukkig ben jij een soldaat die beschikt over een nano suit. Daarmee kun je tijdelijk gebruik maken van verschillende soorten krachten. Zo heb je de optie om tijdelijk onzichtbaar te worden om op die manier jouw vijand te verrassen. Maar het is ook mogelijk om je pak zo in te stellen dat je tijdelijk kogels kunt opvangen, wat handig is wanneer je te maken krijgt met een dikke shootout. De onderstaande trailer geeft je alvast een goed idee van wat je kunt verwachten.

Het eiland waarop Crysis Remastered zich afspeelt is behoorlijk groot en je hebt verschillende manieren om bepaalde situaties op te lossen. Daarbij moet je wel rekening houden met de slimheid van de vijanden, die zich behoorlijk goed kunnen instellen op jouw acties. Verder is het mogelijk om de omgeving te slopen in jouw voordeel, via voertuigen je verplaatsen en nog veel meer. Wil je weten hoe deze nieuwe versie er uit ziet ten op zichte van het origineel? Dan is de onderstaande afbeelding het bekijken waard.

Crysis Remastered
De verschillen (Afbeelding: Allgamesdelta)

Crysis Remastered verschijnt dus op 23 juli en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Crysis Remastered komt al over een paar weken uit
Sluiten