Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Smart Home 27 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Curvi brengt het eeuwige gevecht met je douchegordijn ten einde

Niet alle huizen zijn met ruime badkuipen of inloopdouches gezegend. Daarom heb je geen ander keuze dan jezelf in een krappe cabine te stoppen. Je zou je doucheritueel natuurlijk met deze Shower Speaker kunnen upgraden, maar dit is bijzaak. Wat we willen benadrukken is het eeuwige gevecht met een douchegordijn. Tijdens een warme douche wil het douchegordijn niets liever dan aan je lichaam plakken en dit is irritant. Daarom brengt de Curvi dit gevecht ten einde.

Innovatief douchegordijn brengt het eeuwige gevecht ten einde

Curvi is een systeem dat op de vouwtechniek van het Japanse origami is gebaseerd. Dankzij de vinnen wordt je douchegordijn in het midden naar buiten gedrukt. Hierdoor heb je tijdens het douchen meer ruimte en kom je niet constant met de akelig natte gordijnen in contact. In onderstaande video kun je zien hoe dit systeem precies in elkaar steekt.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Wat een slim ontwerp! Dit is handig als je doucheruimte door je gordijn wordt beperkt en als je meer doucheruimte wilt creëren. Bovendien is de Curvi niet eens zo duur. Je kunt ‘m namelijk voor omgerekend 22,65 euro hier op de kop tikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Curvi brengt het eeuwige gevecht met je douchegordijn ten einde
Sluiten