Daniel Koster
Daniel Koster 5 nov 2016

Als er Oscars waren voor custom motoren, dan was deze Harley-Davidson genomineerd

Een Harley-Davidson die voor ieder wat wils biedt? Dat zie je niet vaak voorbij komen. Zo is deze custom Harley een beauty én een beest. Echter is het met deze strakke custom gelukt om een Harley-Davidson zo te tweaken dat-ie bij vele motorliefhebbers in de smaak valt. Bij ons is dat in ieder geval zeker het geval.

Een schoolvoorbeeld

Je moet het maar durven, een iconische Harley-Davidson customizen. Je mag het imago van de Harley niet verloren laten gaan, maar wel een duidelijk, uniek doel voor ogen hebben. Dit is voor ons een schoolvoorbeeld van hoe het wél moet.

Die gouden schokbrekers, briljant

DP Customs zijn de creatieve bazen achter dit pareltje. Hiervoor werd een Harley Sportster uit 2001 verbouwd. De c88 is het resultaat. Een minimalistische motor waar je laag op zit is het resultaat. Wij vinden het lage stuur en de kleurencombinatie het gaafste. En o ja, die gouden schokbrekers zijn de sh*t!

Yes please

Damn, wij zien onszelf wel cruisen op de c88. Te koop is-ie alleen niet, aangezien de c88 voor een klant is gebouwd. Heb jij de behoefte en het geld voor een dergelijke custom, dan weet je wat je te doen staat. De hulp van DP Customs inschakelen natuurlijk.

WANT.nl staat vol met allerlei toffe Harley-Davidson-content. Zo zijn deze– en deze custom Harley’s ook prachtig. Wat wij vinden van de elektrische Harley-Davidson weten we niet helemaal. De serie over Harley-Davidson vinden we dan weer het einde!

Reageer op artikel:
Als er Oscars waren voor custom motoren, dan was deze Harley-Davidson genomineerd
Sluiten