Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 8 feb 2018

In 1 minuut een origineel CV op basis van je LinkedIn-profiel met deze tool

Een tiental jaren geleden kon je nog gewoon bij een potentiële werkgever aankomen met een A4’tje met daarop je werkervaring in Times New Roman. Die tijden zijn voorbij. Mensen worden steeds creatiever met hun CV om op te vallen tussen alle andere sollicitanten. Helaas is niet iedereen zo’n creatieveling. Wil je dat je CV er professioneel en overzichtelijk uitziet? Dan moet je de extensie voor Chrome, Ceev, snel downloaden.

Een CV in minder dan een minuut met Ceev

Sommige werkgevers vragen je om je LinkedIn-profiel in te voeren voor een sollicitatie. Toch is het vrijwel overal ook nog de bedoeling dat je een CV inlevert. Waar LinkedIn er standaard strak en overzichtelijk uit ziet, is dat met sommige CV’s wel anders. Als je niet heel handig bent met designen op je computer, kan het nogal een gedoe zijn om met Word een mooi resume in elkaar te knutselen. Maar niet als je de extensie voor Chrome, Ceev, op je computer hebt.

CV

Ceev is gratis en easy

Ceev is een Chrome-extensie die je gratis kunt downloaden. De extensie laat je je profiel op LinkedIn moeiteloos omzetten in een CV die je zo kunt uitprinten of uploaden. De extensie biedt verschillende templates. Op dit moment kun je uit vier verschillende templates kiezen. Daarnaast kun je ook de kleursamenstelling aanpassen, de paginagrootte aanpassen, en kiezen uit verschillende lettertypen. Verder hoef je niets te doen: Ceev doet het werk voor je. Super handig. In de onderstaande video zie je in een minuut hoe de extensie werkt.

Ondanks dat LinkedIn ook een eigen functie heeft om een lijst met je werkzaamheden te downloaden, is dit een handige tool om niet met het meest standaard CV aan te komen tijdens je sollicitatie. Heb je niet alle informatie op je LinkedIn-profiel staan die je wel op je lijstje wilt hebben? Dan kun je dit nog handmatig aanpassen in het document dat Ceev voor je aanmaakt.

Wil je toch proberen zelf een zo origineel mogelijke sollicitatie in elkaar te knutselen? Neem dan een voorbeeld aan deze dude, die een Legopoppetje als CV heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
In 1 minuut een origineel CV op basis van je LinkedIn-profiel met deze tool
Sluiten