Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 29 nov 2021

Cyber Monday: Galaxy Buds 2 voorzien van lekkere korting bij Bol!

Webwinkels kunnen duidelijk niet genoeg krijgen van de Black Friday-gekte. Nadat er een week lang is gesmeten met korting, worden nu ook nog één keer de deals uit de kast getrokken. Het is immers Cyber Monday!

Tijdens Cyber Monday vind je voornamelijk deals die je tijdens Black Friday ook al te zien kreeg. Het enige verschil is dat het vandaag echt je laatste kans is en dat er in sommige gevallen nog ruimte is voor meer korting. Zo ook bij de Galaxy Buds 2 van Samsung!

Samsung Galaxy Buds 2 voor een prikkie

De Samsung Galaxy Buds 2 zijn ideale oordopjes voor iedereen die gek is op True Wireless Earbuds. Het product is over het algemeen uitstekend te gebruiken voor je dagelijkse bezigheden, maar lenen zich ook goed voor de nodige sportieve activiteiten. Al helemaal als ze dezelfde vorm hebben als de Samsung Galaxy Buds 2. Deze specifieke oordopjes zijn voorzien van handige functionaliteiten als Active Noise-Cancellation, gaan zeven en een half uur mee zonder bij te laden en beschikken over een goede geluidskwaliteit.

Samsung Galaxy Buds Pro
Een dopje in de poezelige vingertjes van Mark (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Normaal gesproken tik je de oordopjes bij Bol op de kop voor de prijs van €149. Op de website van Samsung is echter te zien dat je de Galaxy Buds 2 normaal gesproken voor €119,99 kan kopen. De deal is tijdens Cyber Monday dus iets minder groot dan Bol je doet geloven, maar desondanks erg lekker. Je tikt de oordopjes, alleen vandaag, voor €103,95 op de kop!

Cyber Monday op WANT

Cyber Monday is voor webwinkels dé manier om de Black Friday-gekte af te sluiten. Nadat veel van hen een week lang met korting hebben gestrooid, is het tijd om nog één keer los te gaan. Niet alle deals zijn natuurlijk even goed, maar er zijn zeker een aantal kortingen die het benoemen waard zijn. En die kortingen vind je dan weer bij WANT!

Black Friday: tik OnePlus-smartphones met flink wat korting op de kop

Ben je, naast de bovenstaande deal, geïnteresseerd? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cyber Monday: Galaxy Buds 2 voorzien van lekkere korting bij Bol!
Sluiten