Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 aug 2019

CD Projekt Red gaat volgende week Cyberpunk 2077 gameplay tonen

Cyberpunk 2077 is zonder twijfel één van de grootste games die in 2020 uitkomt. De hype rondom de game is behoorlijk groot en dat is ook logisch. De ontwikkelaar achter de game is CD Projekt Red, een ontwikkelaar die je voornamelijk kent van The Witcher-reeks. Met name het derde deel in die serie was legendarisch. Mocht je de game gemist hebben? Dan is het goed om te weten dat die game binnenkort uitkomt op de Nintendo Switch. Maar Cyberpunk 2077 laat nog even op zich wachten. Gelukkig krijgen we binnenkort wel gameplay te zien.

Nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077

Waarschijnlijk zal het om de beelden gaan die de ontwikkelaar op dit moment achter gesloten deuren laat zien op de gamebeurs Gamescom in het Duitse Keulen. Daar staan gamers uren in de rij om een glimp van de game op te vangen. En dat dan waarschijnlijk in rijen met warmte en mensen om je heen die niet al te fris ruiken. Nee, dan is het toch beter om even te wachten op 30 augustus. Om acht uur in de avond Nederlandse tijd zal de studio een livestream uitzenden met daarbij de gameplay van de game.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 (Bron: CD Projekt)

Het zal gaan om een video die zo’n 15 minuten duurt en waarschijnlijk voorzien gaat worden van commentaar van de ontwikkelaar, zodat je ook een beetje begrijpt wat er precies gaande is. De video zal te volgen zijn op de Twitch en Mixer-kanalen van het bedrijf. Na de gameplayvideo wordt er daarnaast nog aandacht besteedt aan de ontwikkelaars die via interviews meer gaan vertellen over de diepgang van de game en de verschillende speelstijlen die je kunt gaan hanteren.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Bron: CD Projekt

Cyberpunk 2077 zelf staat gepland voor 16 april van volgend jaar en moet dan uitkomen op zowel de pc, PlayStation 4 als de Xbox One. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
CD Projekt Red gaat volgende week Cyberpunk 2077 gameplay tonen
Sluiten