Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 nov 2019

Tesla Cybertruck in Cyberpunk 2077? Het zou zomaar kunnen!

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Tesla onthulde vorige week zijn Cybertruck. Na die onthulling kwamen er al heel wat geintjes over het design, dat leek op een auto uit een PlayStation 1-game. Ook werd er een mock-up gemaakt van de auto in de game Cyberpunk 2077.

Ondanks dat dat als een geintje werd gebracht, zou het zomaar kunnen dat de wagen straks een rol krijgt in de game. Dat is althans hetgeen dat je kunt afleiden uit een Tweet-uitwisseling tussen de maker van de game en Elon Musk.

Cybertruck straks in Cyberpunk 2077

Na de onthulling van de Cybertruck ging Elon Musk natuurlijk naar Twitter om te zien hoe de reacties waren en kon hij met een knipoog ook de onthulling brengen. Vervolgens reageerde de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077 op die tweet met de melding dat ze samen een deal hadden. Vervolgens reageert Musk daar weer op met de reactie: See ya in 2077 en een knipoog.

Nu kun je tweets van Elon Musk eigenlijk nooit als waarheid accepteren, maar tegelijkertijd is Musk ook een echte gameliefhebber. Vroeger heeft hij zelf wat games gemaakt. En Cyberpunk 2077 is de potentiële beste game die volgend jaar uitkomt. Een samenwerking tussen die twee zou ons wat dat betreft niet heel erg verbazen. Dit is een gevalletje ‘waar een wil is, is een weg’. En het duurt nog een tijdje voordat de game uitkomt. Dus wellicht dat de ontwikkelaar en Tesla het op een dealtje kunnen gooien en zodoende de auto in de game kunnen verwerken. En als dat in eerste instantie niet lukt, dan zou de samenwerking alsnog na de release kunnen plaatsvinden door middel van dlc.

Wil je zelf weten of Cyberpunk 2077 een beetje een interessante titel gaat worden? Dan kun je je hier vergapen aan de mooie beelden van de game.

Reageer op artikel:
Tesla Cybertruck in Cyberpunk 2077? Het zou zomaar kunnen!
Sluiten