Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jun 2020

Cyberpunk 2077 Trailer: The Gig verhoogt ons enthousiasme

Onlangs kregen we met The Last of Us Part II al de potentiële game van het jaar voorgeschoteld. Toch is er nog een andere grote game waar we vol verwachting naar uitkijken en dat is Cyberpunk 2077.

Gisteravond werd er een speciale livestream uitgezonden over Cyberpunk 2077 met een aantal verschillende elementen. Zo kregen we wat nieuwe gameplay te zien, werd bekendgemaakt dat er een animatie komt van de game (waarover in een ander bericht meer) en meer. Toch was de nieuwe trailer hetgeen waar we het meest enthousiast van worden.

Cyberpunk 2077 Trailer The Gig

De nieuwe Cyberpunk 2077 trailer heet The Gig en geeft vooral een goed beeld van wat je in de game kunt beleven en met welke personages je te maken gaat krijgen. Het is echt zo’n typische trailer waarin je enorm veel krijgt voorgeschoteld en waarvan het niet onverstandig is om hem voor een tweede of zelfs een derde keer te kijken. Zodoende zul je steeds meer elementen van de game gaan ontdekken. De trailer is hier te bekijken.

Er is helaas ook minder goed nieuws over Cyberpunk 2077. De game moest in eerste instantie in september gaan verschijnen, maar onlangs werd bekendgemaakt dat er een nieuwe releasedatum aan de game gekoppeld zit. Je moet nu nog even wachten tot 19 november. Dan is de game beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je van plan zijn om eind dit jaar een PlayStation 5 of een Xbox Series X in huis te halen, dan hebben we gelukkig wat beter nieuws. De game krijgt dan namelijk een gratis upgrade naar de nieuwe platformen, waar hij dus ook voor verschijnt. Op die manier hoef je de game niet twee keer aan te schaffen. En met alle verschillende manieren om de game te beleven, is het wel een titel die je makkelijk voor een tweede keer kunt spelen. Mocht je niet kunnen wachten, dan is de game hier te pre-orderen.

Reageer op artikel:
Cyberpunk 2077 Trailer: The Gig verhoogt ons enthousiasme
Sluiten