Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Cyberpunk 2077 op de Xbox One X en Xbox Series X ziet er zo uit

Eigenlijk hadden we nu al los moeten gaan met Cyberpunk 2077. Maar een tijdje geleden werd al duidelijk dat de game voor de zoveelste keer werd uitgesteld. Nu moet de game op 10 december verschijnen.

En wachten is niet tof. Maar wat wel tof is, is dat we nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 hebben. Deze keer heeft de ontwikkelaar er voor gekozen om beelden te tonen van de Xbox One versie, die tegelijkertijd ook draait op de Xbox Series X.

Nieuwe beelden van Cyberpunk 2077

Ergens volgend jaar wil de ontwikkelaar ook nog een echte next-gen upgrade voor de game doorvoeren, waardoor je op de Xbox Series X en ook op de PlayStation 5 verzekerd bent van betere beelden. Op dit moment is het zo dat je op de Xbox Series X vooral profiteert van elementen zoals snellere laadtijden, hoewel de versie er in de onderstaande video ook een stuk beter uit ziet. De video is hieronder te bekijken en is goed te doen. De mensen van CD Projekt hebben er namelijk voor gekozen om in deze nieuwe Cyberpunk 2077-video zo min mogelijk spoilers te tonen. Bovendien is de video opgeknipt, waardoor je qua verhaal niet heel erg veel van kan volgen. En op die manier kun je straks op 10 december zonder problemen de game gaan spelen.

Mocht je nou niks met het Xbox-platform hebben en gewoon willen weten hoe Cyberpunk 2077 er op de PlayStation 4 en PlayStation 5 uit ziet, dan hoef je daar niet heel erg lang op te wachten. Die versie wordt binnenkort getoond. En als je hem daarbij op de PlayStation 4 haalt, dan moet je waarschijnlijk wel wat ruimte op je hardeschijf reserveren.

Een grote game

Want Cyberpunk 2077 op de PlayStation 4 wordt met twee Blu-ray discs verscheept. En waarschijnlijk moet je een groot gedeelte daarvan installeren. Naast de consoles komt de game ook uit op de pc. Wil je hem op dag één hebben? Dan kun je hem hier pre-orderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Cyberpunk 2077 op de Xbox One X en Xbox Series X ziet er zo uit
Sluiten