Cyberpunk 2077 ziet er uitstekend uit in nieuwe screenshots

Cyberpunk 2077 is één van de meest veelbelovende games die nu in ontwikkeling is. En dat is hij al een paar jaar. De game wordt gemaakt door CD Projekt Red. En wie de wereld van games een beetje in de gaten houdt, weet dat zij in het verleden verantwoordelijk waren voor The Witcher-gameserie. Met name The Witcher 3 wordt gezien als een uitstekende game. Als je dan weet dat zij werken aan een nieuwe titel, dan is dat er automatisch eentje om naar uit te kijken. Helaas verschijnt Cyberpunk 2077 pas in 2019, maar dat neemt niet weg dat we nu al van heel wat fijne beelden kunnen genieten.

Verse beelden van Cyberpunk 2077

Op dit moment wordt in Keulen de jaarlijkse Gamescom gehouden. Achter gesloten schermen wordt de game daar getoond en kun je straks op de verschillende gamesites previews lezen. Wijzelf zijn er dit jaar niet bij, waardoor je bij ons geen verse preview hoeft te verwachten. Wel hebben we gelukkig een viertal fijne nieuwe screenshots in de aanbieding. Deze zijn nieuw ten opzichte van de E3-beurs in juni, waar de game voor het eerst aan het publiek werd getoond. Bekijk de nieuwe afbeeldingen hieronder.

Cyberpunk 2077 screenshots
Cyberpunk 2077 screenshots
Cyberpunk 2077 screenshots
Cyberpunk 2077 screenshots

Heel erg veel is er nog niet bekend van de game, behalve dat hij je meeneemt naar het jaar 2077. Daarin is de wereld niet meer wat het ooit geweest is. Het bedrijf MegaCorps is het machtigste ter wereld en controleert eigenlijk alles vanuit hun hoge gebouwen. Op het straatniveau gaat het er hard aan toe. Er is veel criminaliteit dankzij drugs bendes, hackers en ander gespuis. Het is een wereld waar sex, pop cultuur, geweld, armoede en de valse belofte van de American Dream centraal staan.

In de game kruip jij in de huid V, een cyberpunk. In deze wereld moet jij proberen om een naam voor jezelf te maken. Hoe je dat precies doet, dat blijft nog even gissen. De trailer van de game kun je hier bekijken.

Reageer op artikel:
Cyberpunk 2077 ziet er uitstekend uit in nieuwe screenshots
Sluiten