Daag je zelf uit met de Dark Souls Trilogie

Games zijn vandaag de dag gemiddeld genomen een stuk makkelijker om te spelen dan pak hem beet twintig jaar geleden. Gelukkig zijn er hier en daar uitzonderingen op die regel. Met name de games uit de Dark Souls-serie staan er om bekend erg lastig te zijn. Mocht je de games nog niet eerder hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. De Dark Souls Trilogie is nu beschikbaar.

De Dark Souls Trilogie

Zoals de naam al doet vermoeden krijg je in dit pakket de drie verschillende Dark Souls-games, waarbij het eerste deel de Remastered-versie is die begin vorig jaar verscheen. De andere twee zijn de ‘normale’ versies, maar krijg je wel in √©√©n klap alle dlc bij. Op die manier kun je gelijk belachelijk veel uren jezelf pijnigen.

Dark Souls

Ben je een echte Dark Souls-fan? Dan is deze trilogie waarschijnlijk niet aan je besteed. Toch is er voor die echte liefhebber iets om enthousiast van te worden. Er komt namelijk een speciale Collector’s Edition van de trilogie, waar er wereldwijd slechts 2.000 exemplaren van worden gemaakt. En goedkoop is deze zeker niet. Hij is namelijk voor 499,99 euro te koop op de online store van Bandai Namco.

Naast het feit dat de set in een gelimiteerde oplage komt, zit de waarde van de Collector’s Edition voornamelijk in een speciale statue die je er bij krijgt. Deze Elite Knight at the Bonfire statue wordt namelijk met de hand geschilderd, waardoor elk beeldje op zijn eigen manier uniek is. Daardoor duurt het ook wat langer voordat deze Collector’s Edition daadwerkelijk geleverd wordt: hij komt pas in mei of juni.

Bovenop de toffe statue en de games krijg je ook nog een soundtrack die uit zes cd’s bestaat en een boek van meer dan 400 pagina’s met alles over de game, de vijanden en de plekken waar je komt.

Wil je meer lezen over gamen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Daag je zelf uit met de Dark Souls Trilogie
Sluiten