Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jun 2020

Damian Lillard staat op de eerste NBA 2K21 cover

Dit najaar kunnen we aan de slag met de basketball-game NBA 2K21. Mocht je alvast een voorproefje willen hebben, dan kun je NBA 2K20 volgende week als PlayStation Plus-game beleven. Maar dat is niet het enige nieuws rondom de game. Want de eerste coverathlete is bekendgemaakt.

Het gaat om Damian Lillard, de Point Guard van de Portland Trailblazers. De beste man is vijf keer uitgenodigd voor de jaarlijkse All-Star-game en staat bekend om zijn Dame Time. Wanneer de wedstrijd op het spannendst is, maakt hij de beste punten, zoals deze legendarische tegen de OKC Thunder. En dit jaar staat hij dus op de cover van NBA 2K21.

Damian Lillard op de NBA 2K21-cover

Damian Lillard is de eerste van de drie coverathletes voor NBA 2K21. Hij is de zogenaamde ‘gewone’ coverathlete. Dus de gewone versie die je kunt halen op de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, pc en Google Stadia. De andere twee covers gaan waarschijnlijk om de next-gen versie en een legendarische versie. Maar dat is even afwachten de aankomende dagen. Bekijk nu eerst de trailer waarin Lillard met wat eigen zelfspot zichzelf op de cover zet.

Damian Lillard is overigens geen slechte keuze voor de cover van NBA 2K21. Naast het feit dat hij jarenlang tot de elite van de NBA hoort, is het ook een groot liefhebber van de serie. Op meerdere evenementen waarop de nieuwe game werd gepresenteerd was hij aanwezig om zelf er mee aan de slag te gaan en de andere liefhebbers uit de NBA over de game te spreken. Wanneer NBA 2K21 uitkomt, dat is nog niet bekend. Wel weten we dat morgen de cover voor de PlayStation 5 en Xbox Series X bekend wordt gemaakt en dat je de game vanaf 2 juli kunt pre-orderen. Wellicht dat op die dag dan ook de datum voor de game wordt genoemd.

Reageer op artikel:
Damian Lillard staat op de eerste NBA 2K21 cover
Sluiten