Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 2 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Zien we Daniel Radcliffe terug in de rol van Harry Potter?

Het verhaal achter Harry Potter en zijn vrienden is inmiddels allang afgerond, maar in een tijd van sequels en remakes is de kans natuurlijk groot dat we dit personage nog eens terug gaan zien. De vraag is echter of de populaire tovenaarsleerling in dit geval wederom door Daniel Radcliffe gespeeld zal worden.

In een recent interview ter promotie van zijn aankomende film Escape From Pretoria liet de Harry Potter-acteur blijken dat hij voorlopig geen intentie had om weer in de huid van het populaire personage van schrijfster J.K. Rowling te kruipen.

Daniel Radcliffe voorlopig klaar met Harry Potter

Toen Variety de voormalige vertolker van Harry Potter vroeg over het opnieuw spelen van het personage liet hij weten dat het voor hem niet zo hoeft:

Aldus Daniel Radcliffe. Toch blijft er hoop voor fans. De toelichting die de acteur daarna gaf impliceert dat hij niet zozeer een probleem heeft met Harry Potter, maar liever niet jarenlang aan een bepaalde franchise vastzit:

Harry Potter 1 game
Het spelen van Harry Potter zorgde ervoor dat Daniel Radcliffe zo’n 10 jaar aan dezelfde franchise vastzat (Bron: Warner Bros.) (Afbeelding: Warner Bros.)

Guns Akimbo

Ondanks dat een nieuwe vertolking als Harry Potter voorlopig zal uitblijven is Daniel Radcliffe binnenkort wel weer in de bioscoop te zien. Vanaf 5 maart kunnen we in Nederland namelijk genieten van Guns Akimbo, een actiekomedie waarin het personage van Radcliffe terechtkomt in een bizarre spelshow. Hij krijgt hierin onder andere twee pistolen aan zijn handen bevestigt en moet de andere deelnemers te zien uitschakelen. Een trailer kun je in dit artikel vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zien we Daniel Radcliffe terug in de rol van Harry Potter?
Sluiten