Rutger Houweling
Rutger Houweling Digital 10 okt 2014

Dankzij de Snowball-app voor Android ontvang en verstuur je alle berichten vanaf één plek

Ben jij een echte multitasker? Dan wordt je vast gek van alle verschillende diensten waar je berichten mee ontvangt. Als je altijd van alles op de hoogte wilt zijn doe je dat waarschijnlijk met veel verschillende apps en diensten. Zo heb je bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Google Hangouts, Snapchat en SMS. Om die allemaal na elkaar te checken kost veel tijd. En soms reageer je met een ander medium dan waarop je een bericht ontvangen hebt. Het zou dus fijn zijn als je alle berichten op één plek ontvangt en kunt versturen. Dit kan nu met de Snowball-app voor Android.

 
Snowball verzameld alle berichten van Line, Slack, Snapchat, Facebook, Twitter, Whatsapp, WeChat, Google Hangouts and SMS. En waarschijnlijk sluiten er in de toekomst nog meer diensten aan. Deze berichten komen dus allemaal binnen op één app en je kunt met deze app ook op alle berichten reageren.

Snowball is constant actief op de achtergrond. Als je op je phone bezig bent zie je een Yeti in beeld staan. Zodra je op ‘m tikt opent de Snowball app en zie je gelijk je berichten. Als de Yeti in de weg zit kun je ‘m gemakkelijk verplaatsen. Soms heeft-ie namelijk de neiging om boven een andere app te chillen die jij vaak gebruikt. Overigens is deze app niet alleen bedoelt voor een echte multitaskers. Zo kan-ie ook erg van pas komen op je verjaardag als jij wordt gebombardeerd met berichten via allerlei media. Kun je Snowball goed gebruiken? De app is gratis en je kunt ‘m hier downloaden.

Update: We hebben vernomen dat de app nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Het Snowball-team is de app langzaam wereldwijd aan het uitbrengen. Als je de app wel alvast wilt gebruiken, en dat wil je, moet je de Google+ community Snowball Beta Testers checken. Hier vind je een downloadlink voor de Beta APK.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij de Snowball-app voor Android ontvang en verstuur je alle berichten vanaf één plek
Sluiten