Rutger Houweling
Rutger Houweling 6 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze flesopener drink je nooit een biertje alleen

Een manier om tijdens de zomer even lekker af te koelen is door een fris biertje te nuttigen. Tijdens de warme dagen smaakt een verkoelend biertje dan ook het lekkerst en is het voor velen geen geheim dat je in de zomer net iets vaker een flesje bier tevoorschijn tovert dan in de winter. Daarnaast tonen deze studies aan dat bier drinken gezond is. Uiteraard wel met mate ;-)!

Genieten van een biertje doen wij echter wel het liefst met vrienden. Wanneer het gouden moment aanbreekt duiken wij onze telefoon in, maken een selectie van onze favoriete WhatsApp-groepen en gaan polsen of vrienden langskomen voor zo’n gele rakker. Maar dit kan vanaf nu eenvoudiger! BOx is namelijk een slimme flesopener die jouw vrienden automatisch een bericht stuurt wanneer jij een fles opent. Dit wordt ook wel ‘efficiënt door het leven gaan’ genoemd. Drink je een biertje overigens het liefst uit een glas? Dan kun je deze zes verschillende bierglazen waarschijnlijk wel waarderen.

Flesopener verstuurt bericht via Slack of Facebook Messenger

BOx ondersteunt Wifi waarmee het met de speciale app op je phone communiceert. Daarmee kun je instellen welke vrienden ook welkom zijn. Via Slack of Facebook Messenger worden automatisch berichten verstuurd. WhatsApp ondersteunt nog geen apps van derden dus tot die tijd kun je WhatsApp hier nog niet voor inzetten. Maar dat zal ongetwijfeld snel gebeuren.

BOx is van een AAA batterij voorzien die ongeveer een jaar mee gaat en kun je door het ingenieuze systeem een biertje met één hand openen. De ontwikkelaars vinden het wel belangrijk dat je verantwoordt gedrag vertoond dus zul je via de app regelmatig berichten ontvangen over dat je niet mag drinken als je nog achter het stuur moet zitten. Goede zaak!

Biertje?

Wil jij deze slimme bieropener maar al te graag bemachtigen? Voor 26 euro inclusief verzendkosten bestel je ‘m hier. Vind je die Wifi-functionaliteit maar overbodig? Dan betaal je omgerekend 23,50 euro. In september belandt de BOx dan bij je in de brievenbus. Net op tijd voor de laatste zonnige dagen van het jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dankzij deze flesopener drink je nooit een biertje alleen
Sluiten