Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 dec 2018
Leestijd: 3 minuten

Netflix’s Daredevil: vierde seizoen was al volledig uitgestippeld

Nadat Netflix de stekker uit Iron Fist en Luke Cage heeft getrokken, komt er nu ook een einde aan Daredevil. Het bedrijf heeft laten weten dat de serie moet stoppen op haar hoogtepunt, maar volgens het productieteam was dat alles behalve het geval. Sterker nog: het vierde seizoen stond al helemaal uitgestippeld en ging keihard worden. Ze lijken net zo verrast te zijn door het nieuws dan wij. 

Daredevil seizoen 4: volledig gepland 

Netflix wist vriend en vijand afgelopen week te verrassen toen het bekend maakte dat Daredevil aan zijn einde is gekomen. De producent heeft de stekker, net als bij Iron Fist en Luke Cage, uit de serie getrokken. Dat betekend dat er geen vierde seizoen komt van onze blinde held. Maar waar fans bijzonder verrast waren door de move van Netflix, was ook het productieteam verbaasd. Die waren namelijk druk bezig met de productieplannen voor het seizoen. Sterker nog: het vierde seizoen stond al volledig uitgestippeld.

In een Tweet van Sam Ernst, schrijver van Daredevil, komt naar buiten dat het productieteam de plannen al rond had voor het vierde seizoen. Waar de meeste fans teleurgesteld waren, was dit team een klein beetje boos. Die schenen namelijk druk bezig te zijn met een nieuw seizoen, toen ze hun werk spontaan moesten laten vallen.