Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 01/10/2018

Wilson Fisk is de de duivel in teaser Daredevil seizoen drie

Vorige maand kwam het tweede seizoen van Iron Fist uit, op Netflix. Dat was even spannend, want het eerste seizoen viel vies tegen. Waar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en The Defenders allemaal bevielen, was Iron Fist vrij zwak.

Wilson Fisk in nieuwe teaser voor Daredevil seizoen drie

Het tweede seizoen wist gelukkig korte metten te maken met de grootste zwaktes van de eerste afleveringen. Toch blijven fans vooral uitkijken naar het volgende hoogtepunt van Disney’s samenwerking met Netflix: Daredevil seizoen drie.

Oftewel, het derde seizoen van de serie waarmee het allemaal begon. Vorige week was er opeens goed nieuws: Daredevil seizoen drie komt al op 19 oktober naar Netflix. Slechts een maand na Iron Fist!

Daarna was het al helemaal een groot feest, want het werd bevestigd dat Fisk terugkeert. Dat is de bad guy uit het eerste seizoen. Het personage wordt op een briljante manier gespeeld door Vincent D’Onofrio.

Hij weet Fisk zo te spelen dat je in zijn intenties begint te geloven. Het personage heeft in zijn vertolking opeens diepgang, in tegenstelling tot de een-dimensionale slechteriken die Marvel normaal opvoert op het witte doek.

In de nieuwste teaser voor het derde seizoen staat Wilson Fisk centraal. Matt Murdock moet het opnieuw tegen zijn vijand opnemen. Dit keer in een compleet andere context: Murdock is kapot, bebloed en gebroken. Fisk heeft zich in de gevangenis uitstekend voorbereid.

19 oktober op Netflix

Hij zit dan misschien nog opgesloten, maar dat neemt niet weg dat er al plannen gesmeed kunnen worden. Wat hij allemaal van plan is in Hell’s Kitchen, ga je op 19 oktober ontdekken. Vanaf dan staat het gehele derde seizoen van Daredevil op Netflix.

Reageer op artikel:
Wilson Fisk is de de duivel in teaser Daredevil seizoen drie
Sluiten