Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 31 mei 2019

Netflix onthult grimmige trailer en release voor Dark seizoen 2

Rond de tijd dat Stranger Things in populariteit ontplofte, kwam ook Dark uit op Netflix. De eerste Duitse Original, met een grimmig randje. Juist door het succes van deze serie durfde de streamingdienst in meer internationale producties te investeren.

Dark seizoen twee

Ondertussen zijn we talloze internationale Originals en zelfs productie-hubs verder. Tussen die waterval aan nieuwe content zit ook een tweede seizoen van Dark. Of, zoals Netflix het zelf noemt, een tweede cyclus.

Het eerste seizoen uit 2017 volgde vier families in de fictionele stad Winden. Onderzoek naar een reeks aan vermiste kinderen leidde tot een bizarre ontdekking. Er bleken vreemde connecties te bestaan met de jaren vijftig en jaren tachtig, dwars door de tijd heen. Ja, dat lees je goed: Dark omarmt tijdreizen, maar dan op een compleet unieke manier.

Derde seizoen ook naar Netflix

Verder gaan we vooral niet te veel spoilen, voor het geval je het eerste seizoen nog steeds niet hebt gezien. Een nieuwe trailer voor het tweede seizoen maakt opvallend genoeg duidelijk dat er ook een derde cyclus zal volgen. Oftewel, een derde seizoen. We zitten dus midden in een trilogie.

Het wordt dus geen serie die eindeloos opgerekt wordt, en alleen daarmee zijn we al reuze blij. Maar waar gaat Dark in het tweede seizoen heen? Als we deze trailer moeten geloven, dan wordt het er allemaal niet vrolijker op. Apocalyptisch zelfs. Gelukkig kunnen we zeer binnenkort al ontdekken hoe dit razend spannende verhaal uit Duitsland verder gaat. Seizoen twee van Dark staat namelijk al vanaf 21 juni compleet op Netflix.

Zin in nog meer spanning? Een nieuwe film die sinds afgelopen week op de streamingdienst staat zorgt al dagen voor veel ophef op Twitter. Hier lees je waarom.

?Check ook: [REVIEW] The Society (seizoen 1): “Netflix flikt het weer!”

Reageer op artikel:
Netflix onthult grimmige trailer en release voor Dark seizoen 2
Sluiten