Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jan 2018

Dark Souls Remastered aangekondigd, klassieker krijgt tweede kans

Het zeer fijne Dark Souls, een game die in 2011 uitkwam en het spirituele vervolg was op het minstens zo geniale Demon Souls, krijgt dit jaar een tweede leven. Dark Souls Remastered is door ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco bekendgemaakt.

Dark Souls Remastered voor meerdere platformen

Dark Souls Remastered komt uit op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Dat zijn de platformen waarop je de game verwacht. Maar daarnaast verschijnt de game ook op de Nintendo Switch. Daarmee is dit de eerste Dark Souls-game die op een Nintendo-platform verschijnt. En dat betekent dus weer dat je altijd en overal Dark Souls kunt beleven. Hieronder kun je een eerste teaser trailer van de game bekijken.

Dark Souls Remastered moet als het goed is uitkomen op 25 mei. Naast het feit dat je een volledig hoofdavontuur kunt beleven in een betere resolutie en met een hogere framerate, wordt de remastered-versie ook van de Artorias of the Abyss-uitbreiding voorzien.

Dark Souls Remastered

Over Dark Souls Remastered

Dark Souls wordt gezien als één van de beste games ooit gemaakt en wat dat betreft is het alleen maar goed nieuws dat de game een tweede kans krijgt. Het is een third person actiegame, waarbij je als speler een grote open wereld voorgeschoteld krijgt. Daarin kun je op avontuur gaan en veel dingen ontdekken. Rode draad in dat avontuur is dat je voorzichtig moet zijn. Overal in Dark Souls Remastered schuilt het gevaar. Zelfs de meest simpele vijand kan er voor zorgen dat je het loodje legt als je niet goed oplet. En dan hebben wij het nog geen eens gehad over de vele, iconische, bazen die de game kent. Hierin moet je echt alles op alles zetten om als winnaar uit de strijd te komen. Kortom, een game die van vele markten thuis is en geliefd bij de fanatieke gamers.

Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan zeker onze uitgebreide gamingpagina hier.

Reageer op artikel:
Dark Souls Remastered aangekondigd, klassieker krijgt tweede kans
Sluiten