Maak kennis met The Dark Zone in The Division 2

Hopelijk heb je dit weekend kunnen genieten van The Division 2. Er was namelijk een uitgebreide open beta, waarbij je kon proberen of de game iets voor je wat is. Na die beta hoef je overigens niet heel erg lang op de game te wachten. Vanaf 15 maart kun je met de game aan de slag. Daarbij is er van alles en nog wat te doen. Je hebt een uitgebreid verhaal, je hebt veel endgame-content en nog veel meer. Ook kun je het tegen elkaar op nemen in The Dark Zone. Daar hebben we nu een nieuwe trailer van.2

The Dark Zone in The Division 2

In The Dark Zone kun je in The Division 2 speciale loot halen. Daarbij is er wel de constante spanning. Enerzijds krijg je te maken met sterke vijanden en is het afknallen daarvan al een uitdaging op zich. Het helpt als je daarbij wordt geholpen door je medespelers. Maar je moet niemand vertrouwen in de game. Op het moment dat je je speciale wapens veilig wilt stellen en een helikopter oproept om je uit de penarie te helpen, dan moet je oppassen dat je niet in je rug wordt afgeknald.

Want waarom zou jij zwaar werk gaan doen als je ook gewoon een hardwerkende speler kunt afschieten en vervolgens zijn of haar loot mee kunt nemen? Je moet dan wel weer er voor zorgen dat je er zelf levend uitkomt, maar dat is een latere zorg. The Dark Zone is zodoende een gebied waar je veel uit kunt halen, maar waarbij je dus ook veel risico loopt. Vrienden kunnen zomaar vijanden worden.

The Division 2 verschijnt straks dus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je hem willen pre-orderen, dan kun je dat onder andere hier doen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Maak kennis met The Dark Zone in The Division 2
Sluiten