Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 6 mrt 2019

Want Test: Darth Vader, horloge en wekker van AliExpress

Shoppen bij AliExpress: het lijkt iets te mooi om waar te zijn. Toffe producten zijn er massaal te koop voor een veel te lage prijs. Waar je zou denken dat dit misschien niet zou kunnen, lijkt het wel degelijk zo te zijn. Althans, dat is wat Mark en Mark (hoe verzin je het) deze week volop testten in Het AliExperiment. 

Van bizarre gadgets tot aan speelgoed wat zonder twijfel de moeite waard is: het is allemaal te halen op AliExpress. Naast het feit dat je dit ook in onze wekelijkse rubriek kan lezen, hebben we ook onze eigen YouTube-serie. Want waar de foto’s op de website er vaak veel belovend uitzien, is het bijna niet te geloven dat de producten zo weinig geld kosten. Dus in hoeverre heb je te maken met een goed, en werkend, product? Daar kom je maar op een manier achter: laat een aantal mafkezen hannesen om de producten om op die manier de kwaliteit te checken.

Dat is precies wat er wekelijks gebeurt in Het AliExperiment. In deze YouTube-serie test Mark iedere week, samen met een collega van Wayne Parker Kent, verschillende producten van de webshop. Hoe worden ze geleverd, wat kunnen ze en hoe goed zijn ze voor de prijs die je ervoor betaald? Deze week gaat Mark los met nog een menselijk wezen dat met de naam Mark rondloopt.

Mark en Mark hebben allebei een leven en een van de twee heeft stijl. Daarom was dit het perfecte duo om de categorie Lifestyle eens goed te ontdekken van AliExpress. Zo gingen ze onder andere los met een horloge, keken ze naar een van de meest teleurstellende lampen en werden ze knettergek van een wekker. Benieuwd? Check dan de onderstaande video!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Want Test: Darth Vader, horloge en wekker van AliExpress
Sluiten