Days of Play 2019: PS4-games met dikke korting

We hebben al een post gemaakt van de Days of Play 2019 line-up van de hardware. Ook op het gebied van games heeft Sony een flink aantal titels in de aanbieding gezet. Deze kun je op de PlayStation Store zelf halen, maar ook fysiek in de winkel. Wij zetten een paar van de beste deals op een rijtje.

Marvel’s Spider-Man

We beginnen het overzicht met Marvel’s Spider-Man, wat nog altijd één van de beste games is die je op de PlayStation 4 kunt scoren. De game is nog geen jaar uit en ziet er waanzinnig goed uit. Maar belangrijker: het speelt heerlijk. Het is een titel waar je je heel wat uurtjes mee kunt vermaken. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem nu met deze korting eigenlijk niet laten liggen.

Scoor hem hier met 59 procent korting

Spider-Man screenshots 3

Gran Turismo GT Sport

Gran Turismo GT Sport is een iets andere game binnen de serie. Het is een game die voornamelijk draait om de online competitie die je kunt hebben met andere spelers. In je eentje is er wel wat content te vinden, maar die is wel wat uitgekleed ten op zichte van de oudere games. Met de nieuwe prijs kun je makkelijk kijken of de game iets voor je is.

Scoor hem hier met 52 procent korting

Gran Turismo sport

God of War

God of War verscheen een jaar geleden en is nog altijd één van de beste games die je op de spelcomputer kunt halen. Met de Days of Play 2019 scoor je hem met een heerlijke korting. In God of War reis je af naar de Noorse mythologie en beleef je een groots en actievol avontuur.

Scoor hem hier met 59 procent korting

God of War

Days Gone

De laatste twee games in dit rijtje zijn relatief nieuw. In Days Gone reis je af naar de Amerikaanse staat Oregon. Daar krijg je te maken met een soort grote zombie-uitbraak. Op je motor scheur je door de omgeving heen en kun je onderweg heel wat avonturen beleven. Het is een game met veel sfeer en vrijheid. Nu met een sterke Days of Play 2019-korting.

Scoor hem hier met 33 procent korting

Days Gone

Mortal Kombat 11

De laatste game is net iets meer dan een maand oud en krijgt nu al een dikke korting. Mortal Kombat 11 is een uitstekende vechtgame. Het heeft een uitgebreid singleplayeravontuur en daarnaast vele mogelijkheden om het online of tegen vrienden op de bank te spelen. Net als de andere games in de serie is het heerlijk bloederig. Met de Days of Play kent de game een mooie korting.

Scoor hem hier met 35 procent korting

Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met de PlayStation 4? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Days of Play 2019: PS4-games met dikke korting
Sluiten