Days of Play 2019: PS4-consoles en accessoires met korting

Net als vorig jaar organiseert Sony ook dit jaar rondom de E3 hun Days of Play 2019-sale. Tot en met 17 juni kun je profiteren van verschillende games en hardware met een mooie korting. De games kun je digitaal aanschaffen via de PlayStation Store, maar zijn ook fysiek met korting. In dit artikel zetten we echter de hardware en de accessoires in het zonnetje.

PS4 Days of Play 2019

Daarbij beginnen we met een speciale PS4 die Sony tijdelijk uitbrengt. Vorig jaar was de Days of Play PS4 blauw met een geel logo. De Days of Play 2019-PS4 is voorzien van een mat-zwarte kleur en het logo is in het zilver er op gedrukt. Het gaat om een PS4 Slim console met een hardeschijf van 1TB. Daar kun je dus heel wat games op opslaan. Hij wordt geleverd met een Dualshock 4-controller en is slechts tijdelijk te koop.

Scoor hem hier.

Days of Play 2019

PS4 Slim

Liever een gewone PS4 Slim? Dan kun je die nu halen met een korting van vijftig euro op de adviesprijs tijdens Days of Play 2019. Het betreft een standaard zwarte PS4 Slim met een hardeschijf van 500 GB en een Dualshock 4 controller. Niks speciaals dus aan, behalve dat het gewoon een verdomd goede spelcomputer is voor vele honderden uren speelplezier.

Scoor hem hier

Dualshock PS4 controller

Een controller is ook altijd handig om in huis te halen. Zo kan een vriend of vriendin een game meespelen. Of haal je gewoon een nieuwe omdat je oude is versleten. PS4-controllers zijn behoorlijk prijzig, maar nu kun je ze in verschillende kleuren met een korting van zo’n twintig euro in huis halen. Dat is toch fijn.

Scoor ze hier

Sony PlayStation VR (V2) Worlds Pakket + camera

Tot slot kun je nog profiteren van een mooie korting op de PlayStation VR. Inmiddels zijn er al heel wat toffe games verschenen voor het platform en komt er nog heel wat moois aan. Voor iets minder dan 200 euro kun je nu genieten van VR-games op je PlayStation 4.

Scoor hem hier

Kortom, het beste moment om wat nieuwe hardware te scoren. Wil je meer lezen over de PS4 buiten de Days of Play 2019? Bezoek dan hier onze speciale overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Days of Play 2019: PS4-consoles en accessoires met korting
Sluiten