Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 3 jan 2022

De 10 tofste gadgets om in week 1 2022 in huis te halen

#1 Aldi aanbiedingen week 1 2022

Lage prijzen, blauwe letters en producten in dozen. Als je dat om je heen ziet, dan sta je waarschijnlijk in de Aldi. Ideaal voor je dagelijks boodschappen, maar ze hebben er ook een vitrine met andere interessante gadgets en spullen.

Tristar zakloze stofzuiger

Je wilt het jaar waarschijnlijk fris en fruitig beginnen. Een beetje opruimwoede hoort daarbij. Wat dat betreft is deze zakloze stofzuiger een schot in de roos. Nee, het is zeker geen Dyson, maar het heeft ook zeker geen Dyson-prijskaartje. Deze week is hij te scoren bij de Aldi voor €59,99.

Aldi stofzuiger
Stofzuiger (Afbeelding: Aldi)

Oplaadbare tondeuse

Gaan de kappers binnenkort weer open? We horen het hopelijk snel. Ben jij wel weer toe aan wat minder haar? Dan is een tondeuse de oplossing. Gewoon er even flink mee losgaan. Het resultaat is wellicht beter geschikt voor het dragen van een pet, maar het is dan in elk geval wel weer lekker kort. Hier te scoren voor slechts €17,99.

Tondeuse Aldi lidl
Tondeuse (Afbeelding: Aldi)

Activity Tracker van de Aldi

Eén van de standaard goede voornemens die men heeft, is meer bewegen. Met een activity tracker kun je dan je prestaties goed bijhouden. Zeker wanneer hij deze week bij de Aldi voor een schijntje te koop is. Dus doe hem om, ga naar buiten en wees lekker actief. En dat voor maar €27,99.

Activity tracker aldi lidl
Activity tracker (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 10 tofste gadgets om in week 1 2022 in huis te halen
Sluiten