Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 maart 2019

De 5 Beste PS4 Games van dit moment

De PlayStation 4 gaat al heel wat jaren mee. In die periode hebben we heel wat toffe games voorbij zien komen en zijn er inmiddels tientallen games die gelden als een absolute must-have. Maar om de zoveel tijd krijgen we te maken met de discussie wat nou de beste PlayStation 4-games van het moment zijn. Daarbij kijken we vooral naar de games die in 2019 nog mee kunnen komen. Natuurlijk zijn games als Uncharted 4 en The Last of Us nog altijd toffe games en is GTA 5 ook een titel waar je vele uren in kan steken, maar het zijn wel titels die een klein beetje verouderd zijn. Daarom zijn dit wat ons betreft de 5 beste PS4 games van dit moment.

De beste PS4 Games: God of War

God of War wordt door velen gezien als de beste game die in 2018 is uitgekomen en is als exclusieve game voor de PlayStation 4 absoluut een must-have. In de game ga je andermaal aan de slag met Kratos, maar deze keer ben je te vinden in de Noorse mythologie en word je bijgestaan door je zoon Arthreus. Samen maak je een groot avontuur mee, waarbij je te maken krijgt met vele vijanden die je met het sterke vechtsysteem moet afmaken. Bovendien vind je tijdens je tocht voorwerpen om Kratos sterker te maken en verdien je goud om upgrades mee aan te schaffen.

Scoor de game hier.

PS4 Games

De beste PS4 Games: Spider-Man

Voor de komst van Marvel’s Spider-Man was het niet al te best gesteld met de Spider-Man-games. Maar deze game is gemaakt door Insomniac Games, die je onder andere van Ratchet & Clank kent en is van het begin tot en met het einde gewoon goed. In de game krijg je een boeiend verhaal voorgeschoteld, waarbij je aan de slag gaat met een iets oudere Peter Parker. Ondanks dat hij ouder en verstandiger is, heeft hij nog altijd moeite om een balans tussen zijn normale leven en dat van Spider-Man te vinden. Daarnaast is het een game waarbij je vrij kunt webslingeren in de stad en je vele vijanden moet uitschakelen.

Scoor de game hier.

Spider-Man screenshots 3

De beste PS4 Games: Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is de laatste titel van Rockstar Games, een ontwikkelaar die je voornamelijk kent van hun GTA-games. Dit grote cowboy-epos speelt zich af voor de gebeurtenissen van het eerste deel en laat je kennis maken met Arthur Morgan, die lid is van de Van der Linde-gang. Met hem en zijn gang moet je proberen een plek te vinden in een maatschappij die flink aan het veranderen is. Daarnaast is het een heerlijke game om op je paard rond te rijden en te gaan jagen op de verschillende beesten die de wereld kent.

Scoor de game hier.

PS4 Games

De beste PS4 Games: Resident Evil 2

De meest recente game in dit lijstje is Resident Evil 2. De game kwam oorspronkelijk uit in de jaren negentig op onder andere de PlayStation. Dit jaar werd de game opnieuw uitgebracht en naast het feit dat game voorzien is van een nieuw likje verf, speelt het ook als een moderne titel. Een titel waarbij je te maken krijgt met alle enge momenten en waarbij je vast meer dan eens met je hart in je keel zit.

Scoor de game hier.

Resident Evil 2

De beste PS4 Games: The Witcher 3

The Witcher 3 is de enige game in dit rijtje die al ouder is dan een jaar. Sterker nog, het origineel kwam in 2015 uit, waarna er ook nog een paar grote uitbreidingen verschenen. Toch is het een game die je vandaag de dag blind in huis kunt halen. De wereld waarin de game zich afspeelt ziet er fantastisch uit, de mogelijkheden om avonturen te beleven en de diepgang van de personages. Tel daarbij een uitstekend vechtsysteem bij op en je hebt een RPG van wereldformaat, die vier jaar na release nog altijd zwaar de moeite waard is.

Scoor de game hier.

The Witcher 3

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De 5 Beste PS4 Games van dit moment
Sluiten