Rutger Houweling
Rutger Houweling Apple 14 mei 2013

De 5 sterkste iPhone cases

Om meer uit onze iPhone 4(S) of 5 te halen, zijn er een tal van cases. Check hieronder de vijf taaiste hoesjes die niet alleen je toestel beschermen maar soms ook nog eens multifunctioneel zijn.

TaskOne iPhone toolkit

De oplettende onderons zagen hem misschien al eens voorbij komen. Nooit meer de deur uit zonder je toolkit, want met deze case van TaskOne heb je altijd gereedschap bij je. Maar liefst zestien verschillende tools beschermen niet alleen je iPhone, maar ook jezelf in nood. Voor iets minder dan zeventig euro krijg je een case die is gemaakt uit aluminium en polycarbonaat. Hij weegt maar 90 gram en is niet dikker dan andere cases.

Sir Lancelot’s Armour Holy Grail

Geen case maar zeker eentje die in het rijtje thuis hoort. Deze screen protector kan tegen regen en is kras bestendig. Ze beweren dat-ie gemakkelijk aan te brengen zonder dat er vervelende luchtbellen tussen het scherm en de protector komt. Voor iets meer dan vijftien euro zijn de protectors hier te bestellen.

Lunatik Taktik

Deze robuuste case is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is afgewerkt met Gorilla Glass. Daarom kun je hem gerust laten vallen en is-ie zelfs waterproof. Het geeft niet alleen een toffe look maar zorgt ook nog eens voor een onbreekbare iPhone. Voor iets meer dan 115 euro is de Lunatik Taktik voor de iPhone 5 hier te koop.

G-Form Xtreme iPhone 5 case

Ook dit is weer zo’n case die ervoor zorgt dat je iPhone zonder barsten ervan afkomt. De case heeft zelfs een valproef van ruim 30.000 meter (zie het bewijs hieronder) overleeft. Dat zegt dus al genoeg. Voor iets meer dan dertig euro is-ie hier te bestellen in verschillende kleuren.

Otterbox Defender iON

Niet alleen heeft deze case een robuuste look, het is ook nog eens een case die communiceert met je batterij. Een app zorgt ervoor dat je de geschatte accuduur kunt zien en voorspelt wanneer de telefoon op zal zijn. Zo krijg je een overzicht van je telefoongewoontes. Voor honderd euro is de Otterbox Defender iON hier te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 5 sterkste iPhone cases
Sluiten