Rutger Houweling
Rutger Houweling Uncategorized 1 aug 2012
Leestijd: 1 minuut

De All-in-one desktop van Dell: De XPS One 27

Apple is natuurlijk de grondlegger van de all-in-one desktops! Ondanks de vooruitgang van zijn Windowsconcurrenten bleef de iMac het meest boeien bij de gebruikers. Met name door het minimalistische design en de schermresolutie wuift de iMac alle concurrentie weg. De XPS One 27 van Dell zorgt voor enige verandering! Deze 27-inch all-in-one Windowsdesktop komt goed in de buurt van de iMac met een schermresolutie van 2560×1440 (QHD). De muis en toetsenbord zijn draadloos en het snoer die de desktop van power voorziet is subtiel en goed weggewerkt.

Hoe ziet de desktop er van binnen uit?
Multitasken is met deze computer geen probleem! Met de derde generatie Ivy Bridge quad-core i5 en i7 processoren en een tot 16GB DDR3 uit te breiden werkgeheugen is deze computer snel en kun je met gemak verschillende applicaties draaien. De NVIDIA GeForce GT 640m videokaart zorgt ervoor dat het grafisch gezien ook goed in elkaar zit. Wanneer je de computer iets minder hard wil laten werken kun je de NVIDIA makkelijk uitzetten waardoor de geïntegreerde Intel HD4000 wordt geactiveerd.

Overige specs
Een TV-Tuner met afstandsbediening, Blu-ray disc, genoeg USB 3.0 aansluitingen, 2000GB hardeschijf, SD-kaartlezer, Bluetooth en een HDMI in- en uitgang.

Conclusie
Prima computer, mooi design. Voor een all-in-one vanaf €1150,- is dit een goede overweging. Kopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De All-in-one desktop van Dell: De XPS One 27
Sluiten