BBQ Aquaforno II is de ultieme buitenkookset

Wie graag buiten kookt, heeft waarschijnlijk wel een barbecue in de tuin staan. Niks boven een lekker gemarineerd, sappig en groot stuk vlees dat je op die manier bereid. Als je je buitenkookkunsten naar een next level wil brengen, dan is de Aquaforno II wellicht iets om in de gaten te houden. Die set heeft nu een succesvolle Indiegogo-campagne lopen. Deze campagne loopt nog twee dagen en heeft zijn doelen inmiddels ruim behaald.

De Aquaforno II is een alles in één set

Volgens de maker is de Aquaforno II een alles-in-een set. Het is een barbecue, pizza oven, smoker, brazier, vuurhaard en zelfs een klerendroger. Daarmee is het een ideaal ding om te hebben als je ergens een vakantiehuisje hebt en graag buiten bent of wanneer je een flinke aanhanger voor wanneer je graag naar een camping toegaat.

Aquaforno II

Het is geen goedkoop ding. Momenteel kun je de basisversie voor zo’n 190 euro kopen, maar het zijn met name de uitgebreidere versies die het echt interessant maakt. De volledige set kost je zo’n 290 euro. Maar dan ben je wel zeker van een alles in kookset, die je elke dag kan voorzien van een lekkere maaltijd. De onderstaande video geeft je een beetje een idee van wat er zoal mogelijk is.

De Aquaforno II is te gebruiken met hout, houtskool en gas. Ook kun je als je wilt gaan hout sprokkelen en dat gebruiken om de boel aan te steken. Dan heb je echt het gevoel dat je terug gaat naar de basis. Maar dan wel met een set die alles mogelijk maakt.

Ook kun je er gekookt water uithalen voor een lekker kopje thee. Als je besluit om het geheel aan te schaffen, dan belooft de maker het om de set voor juli af te leveren. Dat is echter een belofte waar je niks voorkoopt.

Veel campagnes lopen veel vertraging op, dus reken nog nergens op. Als je iets kleiner wilt, dan is deze smoker top.

Reageer op artikel:
BBQ Aquaforno II is de ultieme buitenkookset
Sluiten