De aromatische wekker Barisieur wekt je met een verse kop koffie

Koffieliefhebber of niet, de geur van vers gezette koffie zorgt bij iedereen voor een glimlach. Ok, het is wellicht wat kort door de bocht om dit te generaliseren, maar als je geen koffieliefhebber bent dan heb je dit artikel hoogstwaarschijnlijk niet geopend. Maar jij dus wel. Mooi! Want koffie is nou eenmaal een prachtig product. Een product dat je er in moeilijke momenten weer bovenop helpt. Maar ook een smaakvol product dat op goede dagen een net iets bredere glimlach op je mond tovert. Ok, genoeg ingeleid. Wij krijgen namelijk van koffiemaker Joshua Renouf een grotere glimlach op ons gezicht. Niet omdat de beste man een grappenmaker is, maar omdat hij een slimme uitvinder is. Maak kennis met zijn uitvinding, de Barisieur Coffee Alarm Clock.

Aromatisch de dag beginnen

De Barisieur Coffee Alarm Clock zorgt er dus voor dat jij aromatisch de dag begint. Of zoiets. Want hoe noem je zoiets als ‘de dag met een verse kop koffie beginnen’. Juist, aromatisch de dag beginnen. Op het juiste moment wordt er water via een inductieplaat verwarmd en stroomt daarna rustig een roestvrijstalen filter in. Een kopje vangt vervolgens de vers gezette koffie op en biedt het walnoothouten frame ruimte voor suiker of melk. Mocht je hiermee je zwarte koffie willen aanvullen. Tip: doe dit niet. Filterkoffie moet je in z’n waarde laten en ‘m niet vervuilen met producten zoals suiker en melk.

Te koop

Als je ons al een tijdje volgt dan ben je de Barisieur Coffee Alarm Clock hier al tegengekomen. Toen ging het echter nog om een concept. Joshua merkte dat veel mensen zich graag met koffie lieten wekken en besloot ‘m in productie te nemen. Nu kun je ‘m hier bestellen. Een leverdatum is nog onbekend. De prijs zal tussen de 250 – en driehonderd euro liggen. Maar een product dat je met koffie wakker maakt is eigenlijk onbetaalbaar, right?!

Reageer op artikel:
De aromatische wekker Barisieur wekt je met een verse kop koffie
Sluiten