Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 10 jan 2014

De Aura analyseert niet alleen je slaap, maar zorgt ook voor de perfecte nachtrust

Heb je in de avond last om in slaap te vallen of in de ochtend juist moeite om uit je bed te komen? Maak dan kennis met de Aura van het bedrijf Withings. Aura analyseert en verbetert je slaap met drie componenten, namelijk: een slaapsensor dat lijkt op de Beddit, een apparaat voor op je nachtkastje en een app.

 
De slaapsensor leg je onder je matras en houdt je ademhaling, hartritme en bewegingen tijdens het slapen bij. Het apparaat op je nachtkastje houdt je slaapomgeving bij zoals geluidsoverlast, kamertemperatuur en lichtniveau. Het kan er tevens ook voor zorgen om je met een licht en geluid in slaap te krijgen of juist perfect wakker te maken.

Je smartphone verzamelt vervolgens al deze data in een app om zo je slaapcyclus te visualiseren. Zo kun je zien waarom je slecht hebt geslapen en kun je nachten met elkaar vergelijken. Met de app pas je het licht en geluid aan waar je mee in slaap kunt vallen of juist wakker mee kunt worden. De Aura moet 220 euro gaan kosten en is volgens het bedrijf elke cent waard zijn. In de lente van dit jaar moet-ie te bestellen zijn op de site van Withings.

Reageer op artikel:
De Aura analyseert niet alleen je slaap, maar zorgt ook voor de perfecte nachtrust
Sluiten