Daniel Koster
Daniel Koster 29 apr 2016

De baanbrekende Catterbox halsband verandert kattenmiauw in mensentaal

Katten en mensen gingen voordat deuren werden uitgevonden al perfect samen door één deur. We steunen elkaar door dik en dun en kunnen het altijd goed met elkaar vinden. Toch is er ruimte voor verbetering in de relatie. Waar het al eeuwenlang bekend is dat katten enkel miauwen om met mensen te communiceren, kunnen we ze niet verstaan. Betekent die ene gelukzalige miauw na het dineren nou dat je poezenbeest voldaan is, of dat er nog ruimte is voor het dessert? Is je pluizenbeest onder de indruk van dat stuk kunst aan de muur, of vind-ie het maar meh? Dat en meer kun je nu eindelijk achterhalen. De Catterbox is een feit!

Met de Catterbox versta je eindelijk wat je kat jou wil vertellen

Temptations Lab is al jaren bezig met baanbrekende innovaties binnen het kattenlandschap. Zij zetten zich in voor een toekomst waarin je meer fun met je kat kunt beleven. En hoe! De Catterbox is een doorbraak die de mens en de kat op een hele, nieuwe manier banden laat scheppen. De inventieve halsband die met de 3D-printer wordt gemaakt kent een microfoon, speaker, Bluetooth en Wifi. Het enige dat jij hoeft te doen is de halsband bij je beest om de nek te hangen, via de applicatie een bijpassende stem voor je kat te selecteren en klaar ben je. Je kunt eindelijk met je poes spreken over maatschappelijke kwesties, emoties, het weer en meer. Wat jij wilt!

De meeste dromen zijn bedrog

Toevallig droomden wij een tijd geleden nog over het kunnen spreken met katten. Een wijs man zei daarnaast dat de meeste dromen bedrog zijn. Wij zijn dan ook bang dat dat ook geldt voor dit apparaat. Praten met je kat via een revolutionaire halsband, klinkt ongeloofwaardig. Maar ja, wat als het wel zo is? Dan wil je niet de dans missen. Check via de website hoe je de halsband, die in de kleuren, zwart, geel, blauw en groen komt, op de kop kunt tikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De baanbrekende Catterbox halsband verandert kattenmiauw in mensentaal
Sluiten