Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 28 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

De Baby Name Generator brengt hipster-waardige namen voor je baby voort

Hoe dichter de geboorte van je baby voor de deur staat, hoe dichter ook één van de meest bepalende keuzes voor de toekomst van je kind moet worden gemaakt. We hebben het uiteraard over de naam van je kind. Een naam waar jouw kroost zijn hele leven onder gebukt zal gaan. Deze website helpt je een handje!

Een hipster-waardige naam voor je kind vinden

De website waar we het over hebben is de ‘Baby Name Generator’. Naar eigen zeggen komt de website met small-batch namen voor je baby speciaal gecureerd voor jouw kleine mens. Dit is een simpel proces. Je beantwoordt eerste een aantal vragen, zoals of je kind man, vrouw of non-conformistisch is. Daarnaast beantwoord je de vraag hoe je baby eet en slaapt en wat jouw achternaam is. Vervolgens laat je een naam generen en klaar ben je. Je krijgt drie namen te zien gevolgd door jouw achternaam. En als die je niet bevallen? Dan kun je ze nog een keer laten genereren. Handig!

Goede dosis inspiratie

Of de website helemaal serieus is in het tot stand brengen van een naam voor je baby weten we niet. Het achterliggende idee is echter niet verkeerd. Wij kunnen genoeg mensen bedenken die wel een kleine dosis inspiratie en hulp kunnen gebruiken. Dit krijg je zeker door middel van de website aangezien je genoeg namen voorbij ziet komen!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Baby Name Generator brengt hipster-waardige namen voor je baby voort
Sluiten