Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 mrt 2019

De belangrijkste aankondigingen van de nieuwste Nintendo Direct

Nintendo heeft een nieuwe Nintendo Direct gehouden, waarbij het bedrijf verschillende indiegames heeft aangekondigd of voorzien van data. Indiegames zijn titels die vaak gemaakt zijn door kleinere ontwikkelstudios en bekend staan om de creatieve gameplay. Dit zijn daarbij de belangrijkste aankondigingen.

De Indiegames van de Nintendo Direct

Zo werd bekendgemaakt dat de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer wat titels naar de Nintendo Switch gaat brengen. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de game Nuclear Throne, dat eerder een hit was op de smartphone. Super Crate Box moet vervolgens in april komen en tot slot komt de ontwikkelaar nog met Vlambeer Games, een collectie aan verschillende minigames.

Een andere titel die gelijk vandaag te spelen is, is Blaster Master Zero 2, een geinige actiegame waarbij je een mix hebt tussen verschillende gameplayelementen. Een trailer van die game vind je hieronder.

Dan krijgen we de aankomende maanden ook een hoop titels. Cuphead en Cadence of Hyrule zijn daarbij de belangrijkste titels, die we al los hebben toegelicht. Op 18 april verschijnt Katana Zero, een actiegame met de mogelijkheid om de tijd terug te spoelen, wat weer nieuwe gameplay oplevert. Darkwood is een game die in mei uitkomt en een survival horrorgame is, dus fijn als je iets spannends zoekt voor je Nintendo Switch. In diezelfde maand verschijnt ook nog My Friend Pedro, waarbij je er flink op los kunt knallen.

In juli is het goed om te weten dat de nieuwe Stranger Things-game verschijnt. Op 4 juli komt die game tegelijkertijd met het nieuwe seizoen uit. Andere interessante titels, die allemaal in de bovenste trailer voorbij komen zijn Neo Cab, Rad, Swimsanity, Bloodroots, Creature in the Well, Pine, Overland en The Red Lantarn. Kortom, voorlopig is er weer genoeg om met plezier naar uit te kijken. Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De belangrijkste aankondigingen van de nieuwste Nintendo Direct
Sluiten