Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Pop-Culture 11 sep 2016

Lights, camera, action: de beste actiefilms op Netflix

Er is bijna niets fijner dan ontspannen terwijl andere mensen aan het zweten zijn. Op beeld dan. Met deze actiefilms kom je de avond of dag door met een verhoogde hartslag terwijl je op de bank zit. Lees voordat je begint nog even deze praktische tips voor de ultieme Netflix-ervaring. Dan ben je daarna klaar om te gaan.

Mooi rood is niet lelijk

Voor iedereen die Hellboy nog niet heeft gezien: ga ‘m gewoon kijken. Zijn uiterlijk is niet alleen beestachtig, de film ook.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

The Force is strong with this one

Of je van Star Wars houdt of niet, Star Wars Episode VII wil je een keer hebben gezien. Al is het maar om erachter te komen dat Chewbacca na al die jaren nog steeds een held is. Als je tijd genoeg hebt, kun je er natuurlijk ook een marathon van maken. Kijken kan hier.

I will find you and I will watch you

Er zijn drie dingen die deze film awesome maken: Liam Neeson, de actie en de tekst “I will find you and I will kill you.” Kijken dus!

Clooney, Tarantino en vampiers

Je zou het niet zeggen, maar ooit deelden een jonge George Clooney en Quentin Tarantino samen het doek. In ‘From Dusk till Dawn’ spelen ze twee criminelen die zich met hun gijzelaars verstoppen in een gebouw vol bovennatuurlijke wezens. Kijken kan via deze link.

Payback time

Een groep boeven wil maar één ding en dat is wraak. De ‘Italian Job’ is een film die je wilt zien als je van actie houdt.

Saving.. Iets met Ryan

Saving Private Ryan is een geniale film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tom Hanks speelt zoals altijd fenomenaal. De enige vraag die lest is of hij op tijd is om Private Ryan te redden. Check ‘m hier.

Foute jongohns

Undercover agenten Lowrey en Burnett krijgen in ‘Bad Boys’ 72 uur de tijd om bewijs terug te krijgen. Er zitten alleen een paar haken en ogen aan. Op Netflix staat de film hier

Nanananana BATMAN

Last, maar zeker niet least op dit lijstje is ‘The Dark Knight’. Een film waarin letterlijk alles een donker randje heeft en waarin Heath Ledger letterlijk de rol van zijn leven neerzet. Als je ‘m nog niet hebt gezien ga ‘m dan zien. Heb je ‘m wel gezien: kijk nog een keer! Er is trouwens ook een trailer gemaakt met Lego. Die kun je hier zien.

Nog meer actiefilms kijken?

We kunnen uren doorgaan met het posten van actiefilms. Het is gewoon een fijn genre. Toch hopen we dat we je met dit lijstje veel kijkplezier kunnen geven. Alle films al gezien? Misschien staat er in dit lijstje nog een film voor je bij. Bij een film kijken hoort natuurlijk ook een goede bank en een goede snack. Wat dacht je bijvoorbeeld van de één van deze banken en deze snack?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lights, camera, action: de beste actiefilms op Netflix
Sluiten