De beste apps en diensten die zorgen voor de ultieme Netflix-ervaring

Netflix wordt ook in Nederland steeds populairder, dat is een feit! Hoe dit komt? Ze maken top producties die iedereen wil zien en over wil praten. En dat zorgt voor gouden bergen. Wij zijn veel te druk met het bekijken van Netflix-producties waardoor wij geen tijd meer hebben om films te downloaden en te bekijken. De kans is dan ook groot dat jij een verfijnd Netflix-gebruiker bent. En om jouw Netflix-ervaring dan ook naar een hoger niveau te tillen hebben wij een aantal apps en diensten verzameld. Het draait namelijk niet alleen om het icoon op je iOS- of Android-apparaat.

Leanflix

Weet je niet wat je moet kijken? Leanflix is dé service die de beste films van Netflix voor je verzamelt. Deze dienst draait echter niet alleen om Netflix, ook het beste van HBO, iTunes en Amazon worden gebundeld. Je kunt per dienst een aantal filters zoals het genre, het productiejaar en de IMDB-beoordeling selecteren om tot een nog betere keuze te komen. Check Leanflix hier. En vergeet niet om via deze drie manieren het volledige aanbod van Netflix te bekijken.

Netflix Party

Niets is gezelliger dan samen naar Netflix te kijken. Het is alleen niet altijd mogelijk om dit vanaf dezelfde bank te doen. Daarom is Netflix Party als Chrome-extensie in het leven geroepen. Je kunt hiermee zelfs real-time chatten naar elkaar. Netflix Party is hier te downloaden.

Krijg met deze geheime Netflix-codes toegang tot verborgen categorieën

Wat blijkt, je kunt niet zomaar alle content bekijken dat in Netflix staat. Er zijn zogenoemde verborgen categorieën. En er is een truc dat in de URL kan worden ingevoerd waardoor je toegang krijgt tot deze ‘verborgen’ categorieën. Lees hier wat je hiervoor moet doen.

Getflix

Met Getflix heb je toegang tot alle internationale content op Netflix zonder een extensie als Hola te gebruiken. Je kunt Getflix hier voor veertien dagen gratis gebruiken. Daarna moet je voor de dienst betalen. Ongeveer dertig euro per jaar.

Sokken die Netflix voor je pauzeren als je in slaap dut

Geen online dienst, maar zelfgebreide Netflix-sokken die ervoor zorgen dat jij geen seconde van je favoriete serie mist. De sokken zullen Netflix namelijk pauzeren als je in slaap valt. Het enige dat je nodig hebt is een aantal materialen, brei-skills en ook wat kennis van elektriciteit! Je leest er hier meer over.

6 Netflix tips en tricks die je niet gebruikt, maar wel moet gebruiken

Nu kunnen wij deze lijst nog langer maken, maar wij kunnen je ook tot slot naar deze 6 Netflix tips en tricks verwijzen. Denk aan handige shortcuts, de Netflix Enhancement Suite en hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te bufferen.

Het succesrecept

Benieuwd naar de ingrediënten die leiden tot het succesrecept waarmee Netflix domineert? Daar lees je hier alles over.

Reageer op artikel:
De beste apps en diensten die zorgen voor de ultieme Netflix-ervaring
Sluiten