Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 14 feb 2016

De beste én slechtste Netflix-categorieën die je tegen het lijf kunt lopen

We lieten je een tijd geleden weten dat Netflix allerlei verborgen categorieën kent. Deze kun je op deze manier checken. Zodoende gaat er een wereld voor je open waarbij je meer films en series kunt zien. Echter leidt dit niet enkel tot positieve ervaringen. Je komt namelijk ook flink wat categorieën tegen die aparte films aan je tonen. Wij hebben een aantal categorieën voor je opgesomd die tot vette films leiden, maar in sommige gevallen ook tot aparte gevallen leiden!

Diepzeehorrorfilms zijn even briljant als slecht (#45028)

Via dit subgenre kom je alle haaienfilms tegen die Netflix rijk is. Dan hebben we het uiteraard niet over natuurfilms, maar over films waarbij de haaien de bad guys zijn. Die films zijn tenenkrommend slecht, maar tegelijkertijd ook een briljante manier om je tijd te spenderen!

Prachtige muziek zien (1701)

Netflix kent flink wat verborgen pareltjes als we het over muziek hebben. Zo heb je allerlei legendarische concerten die prima zijn voor tijdens een dagje bank hangen, maar heb je ook jazz and easy listening waarbij je gave docu’s kunt kijken over deze heerlijke muziekstijl.

Satanische verhalen zijn gave horrorfilms (6998)

Heb jij geen zin in een horrorfilm waarbij iedereen in reepjes wordt gesneden? Dan zijn deze satanische verhalen een goed alternatief. Alle films op Netflix die met demonen te maken hebben kom je hier tegen. Griezel ze!

Hartstochtelijke thrillers zijn nét een stukje spannender

Thrillers vinden wij awesome aangezien je bij een goede thriller de hele film op het puntje van je stoel zit. Dat is zeker het gevoel bij hartstochtelijke thrillers aangezien het verhaal dan nét even een stukje spannender is. Zo kom je bijvoorbeeld Loft tegen, één van de beste Nederlandse films die wij kennen.

Eén van de meest populaire genres; droge romantiek (36103)

Droge romantiek is één van de meest populaire subgenres en wij begrijpen wel waarom. De films die je daar tegenkomt zijn ideaal voor een romantisch avondje thuis waarbij je ook een beetje wilt kunnen gniffelen om een film!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste én slechtste Netflix-categorieën die je tegen het lijf kunt lopen
Sluiten