Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Pop-Culture 2 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

De beste Netflix documentaires die je een succesvol leven schenken

Iedereen met een Netflix-account kent het wel; binge-watchen, oftewel marathon-kijken. Je checkt urenlang je favoriete series zonder dat je verveelt raakt. Als je echter alle afleveringen van ‘House of Cards’ of ‘Orange is the New Black’ al hebt bekeken en inmiddels toe bent aan iets anders, dan is er de mogelijkheid om de tofste documentaires te bekijken. Gaap niet al te snel, want er zitten interessante tussen! Om jou alle moeite te besparen hebben wij er speciaal voor jou een aantal geselecteerd. Naast het feit dat je iets langer thuis zit opgesloten, kun je ook kennis vergaren. Zo kan niemand jou van tijdverspilling verwijten! Denk bij de volgende selectie aan een inkijkje bij het succes van Steve Jobs of verdiep jezelf in de menselijke psyche. Tast toe!

TED Talks: Life Hacks

Een serie van TED Talks waarbij je leert hoe je succesvol kunt zijn in zowel je carrière als je leven. Handig!

Joan Rivers: A Piece of Work

De makers verhullen de geheimen achter hoe de Amerikaans artiest Joan Rivers aan de top heeft geprobeerd te blijven. Een must-see!

Something Ventured

Een documentaire over hoe de samenwerking van een aantal ondernemers en investeerders hebben bijgedragen aan het succes van bedrijven zoals Apple, Google en Intel.

Steve Jobs: One Last Thing

Als je toch op dreef bent na ‘Something Ventured’, check dan deze inspirerende documentaire over de man achter je iDevice.

Burt’s Buzz

Volg hoe Burt Shavitz begon als een journalist, zijn ingewikkelde relatie met de co-founder en hoe hij zijn aandelen kwijt is geraakt aan Clorox Company.

Natuurlijk zijn er nog veel meer inspirerende Netflix documentaires te vinden, maar hier zijn jullie de komende tijd wel even zoet mee. Heb je geen zin in een documentaire? Check dan hier een aantal films en series die je ook kunt checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De beste Netflix documentaires die je een succesvol leven schenken
Sluiten