Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 feb 2018

De vijf beste PS4 Games die je op dit moment kunt scoren

De PlayStation 4 is inmiddels meer dan vier jaar op de markt. In die tijd hebben we heel wat toffe games mogen ontvangen. Het is echter soms lastig om tussen de bomen het bos te zien. Daarom schrijven wij regelmatig over de beste PS4 games die je op dat moment kunt krijgen. En met de releases van de afgelopen tijd, vonden we de hoogste tijd om weer een rijtje van vijf te maken. Bij dat lijstje een aantal games die net uit zijn, maar ook nog twee games die we als echte essentials zien.

Beste PS4 Games – Monster Hunter World

We beginnen het overzicht met de beste game die dit kwartaal is uitgekomen: Monster Hunter World. In deze game reis je af naar een nieuwe wereld, waarin jij het als hunter opneemt tegen een groot aantal enorme monsters. De game is zo boeiend omdat je continu jezelf kunt verbeteren en telkens nieuwe gear vrijspeelt, waarmee je weer effectiever bent. De game is in je eentje tof, maar komt het beste tot zijn recht als je het online met andere gaat spelen. Monster Hunter World is een absolute topper.

beste ps4 games

Scoor de game hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games – Shadow of the Colossus

Ook Shadow of the Colossus is een game die nog niet zo gek lang beschikbaar is. Het is de remaster van de game die meer dan tien jaar geleden op de PlayStation 2 verscheen en wordt gezien als een absolute klassieker. De PlayStation 4-variant van de game ziet er een stuk mooier uit. Wat blijft is het grootse en meeslepende avontuur, waarin jij het als speler opneemt tegen meer dan tien enorm Colossi. Elk gevecht is daarbij uniek en een ervaring op zich.

beste ps4 games

Scoor de game hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games – Dragon Ball FighterZ

De derde game uit dit rijtje is ook redelijk nieuw en is zonder twijfel de fijnste vechtgame van dit moment. Of je nou iets hebt met de wereld van Dragon Ball of niet. In de game kun je per potje een team van drie helden maken en daarmee neem je het op tegen een tegenstander. Elke vechtersbaas heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speciale aanvallen, waarbij alles super snel gaat en spectaculair oogt. Het is een ideale vechtgame om online te spelen, maar ook in je eentje is er genoeg te doen.

Dragon Ball FighterZ

Scoor de game hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games – Call of Duty WWII

Dan gaan we voor dit artikel een beetje terug in de tijd en komen we terecht bij de fijnste shooter van dit moment: Call of Duty WWII. Eerlijk is eerlijk, we kunnen ook kiezen voor Battlefield 1, die nog altijd de moeite waard is, maar Call of Duty WWII is net wat recenter en krijgt nog een hoop fijne dlc. Met Call of Duty WWII gaan we terug naar de Tweede Wereldoorlog. De game biedt een boeiend avontuur om in je eentje te beleven, maar is eigenlijk nog beter wanneer je online gaat knallen. Boots on the ground en gaan maar.

beste ps4 games

Scoor de game hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games – Horizon Zero Dawn

De laatste game in dit vijfluik is Horizon Zero Dawn, een game die je inmiddels al een klassieker mag noemen. Het is een fantastische actiegame, waarin je kennis maakt met het vrouwelijke personage Alloy. Met haar neem je het op tegen robotachtige wezens in een grote open wereld. Ook ga je op zoek naar antwoorden op vragen hoe de wereld is geworden hoe het is en wat er gebeurd is met de ouders van Alloy. Zeker wanneer je een PlayStation 4 Pro hebt is het een feest om te spelen.

beste ps4 games

Scoor de game hier

Lees hier de review

Heb je echter nog geen PlayStation 4? Dan hebben we hier vijf redenen om de console (niet) te kopen.

Reageer op artikel:
De vijf beste PS4 Games die je op dit moment kunt scoren
Sluiten