De Beste PS4 Games juli 2020: De vijf beste titels

De kans is groot dat dit het laatste jaar is waarin we de PlayStation 4 als het leading platform gaan zien. Eind dit jaar komt de langverwachte opvolger in de vorm van de PlayStation 5. Dat is echter nog een paar maanden van ons verwijderd. En daarom vonden we het een goed idee om een nieuw overzicht te maken met de beste PS4 games zoals die in juli van 2020 beschikbaar zijn. Wellicht even iets te vroeg, want deze maand krijgen we ook nog het veelbelovende Ghost of Tsushima, maar dat terzijde. Dit zijn op dit moment vijf games die je met een gerust hart kunt kopen.

Beste PS4 Games: The Last of Us Part II

En het zal je als fanatieke gamer wellicht niet verbazen dat we dit overzicht met beste PS4 games aftrappen met de game The Last of Us Part II aftrappen. Vorige maand kwam de game uit en het houdt nog altijd de gemoederen bezig. Het is een game die eigenlijk op vele verschillende punten de moeite waard is. Het verhaal is keihard, maar ijzersterk, de wereld is divers, er valt enorm veel te beleven en het geheel ziet er allemaal uitstekend uit. De kans is groot dat dit een game is die de geschiedenisboeken in gaat als één van de beste games ooit gemaakt. Lees hier onze review.

Scoor de game hier

The Last of Us Part II Beste PS4 Games
The Last of Us Part II (Afbeelding: Naughty Dog)

Final Fantasy VII Remake

23 jaar moesten we wachten op de Final Fantasy VII Remake, maar het heeft ons niet teleurgesteld. Sterker nog, het behoort tot deze beste PS4 games-line up. De game vertelt slechts het begin van de originele game, maar doet dat wel op een uitstekende manier. Visueel is alles dik en dik in orde, de verschillende personages komen goed uit de verf, het vechtsysteem werkt heerlijk en de soundtrack is er één om van te smullen. Alles bij elkaar opgeteld is het een uitstekende titel en we kunnen haast niet wachten totdat we meer van deze wereld zien. Lees hier onze review.

Scoor de game hier

Final Fantasy VII Remake Bes PS4 Games
Final Fantasy VII Remake (Afbeelding: Square Enix)

Persona 5 Royal

In deze beste PS4 games-line up merk ik dat eigenlijk veel titels uit Japan heb meegenomen. De Japanse ontwikkelaars zijn dit jaar goed bezig denk ik dan maar. Persona 5 Royal is een luxe versie van het uitstekende Persona 5. De veranderingen zijn wellicht iets te summier wanneer je het origineel al helemaal grijs hebt gespeeld, maar voor de nieuwkomer is het een absolute must-have. Het is een game die een diep verhaal kent, je vele avonturen laat beleven en eigenlijk geen enkel moment verveelt. Bijkomend voordeel is dat je door deze game virtueel kunt afreizen naar Tokio. Lees hier onze review.

Scoor de game hier

Persona 5 Royal
Persona 5 Royal (Afbeelding: Atlus)

Nioh 2

Nioh 2 is zo’n typische game waar je wellicht niet gelijk aan zou denken wanneer je op zoek bent naar een overzicht met de beste PS4 games. Maar begrijp ons niet verkeerd: dit is een absolute topgame. Het is een Dark Souls-achtige titel, waarbij de moeilijkheidsgraad van de game behoorlijk hoog is. Tegelijkertijd heeft het ook genoeg elementen die de game op zijn eigen manier uniek maakt. Een game voor de doorzetter, die beloond wordt met een prachtig avontuur. Lees hier onze review.

Scoor de game hier

Nioh 2 (Afbeelding: Koei Tecmo)

Beste PS4 games: Resident Evil 3

De laatste game uit dit overzicht met de beste PS4 games is de Resident Evil 3 Remake. Wellicht dat hij niet zo goed was als de remake van het tweede deel, maar die game was dan ook wel wat uitgebreider in de basis. Toch is deze game dik de moeite waard. In het derde deel ga je aan de slag met Jill Valentine in Raccoon City en krijg je onder andere te maken met het gevaarlijke monster Nemesis, die maar niet dood lijkt te kunnen gaan. Griezelen en actie gaan samen in deze fijne titel. Lees hier onze review.

Scoor de game hier

Resident Evil 3
Resident Evil 3 (Afbeelding: Capcom)

Dit zijn vijf van de beste PS4 games zoals je die nu kunt scoren. Wil je meer lezen over games voor het platform? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Beste PS4 Games juli 2020: De vijf beste titels
Sluiten