De beste PS4 Games onder de 20 euro

De PlayStation 4 kwam eind 2013 uit en viert dit jaar dus zijn vijfde verjaardag. In die vijf jaar tijd zijn er heel wat toffe games verschenen en komt er nog heel wat aan dat echt de moeite waard is. Het aanbod is enorm en soms doe je er beter aan om even te wachten met het halen van een nieuwe game. Het kan zijn dat ze snel in prijs zakken. Om je een beetje een idee te geven van wat je goedkoop kunt scoren, hebben we hier vijf uitstekende PS4 games onder de 20 euro. Games waar je je goed mee kunt vermaken, zonder de hoofdprijs te hoeven te betalen.

De beste PS4 Games onder de 20 euro: Destiny 2

We beginnen dit overzicht met Destiny 2. De game van Bungie kwam nog geen jaar geleden uit en is nu al voor een heerlijk vriendenprijsje te scoren. Het is voor nog geen twintig euro echt een must-have shooter om in huis te halen. Het hoofdverhaal is boeiend genoeg om je een aantal uur te vermaken, maar de game komt eigenlijk het beste tot zijn recht wanneer je het samen met vrienden gaat spelen. Samen met hen beleef je avonturen en doe je mee aan Strikes en Raids om zo op die manier betere wapens te scoren. Lees hier onze review.

Scoor hem nu voor 18,99 euro

De beste PS4 Games onder de 20 euro: Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare gaat misschien wel de geschiedenis in als de meest matige Call of Duty-game ooit. De game kreeg geen beste cijfers en over het algemeen waren fans erg teleurgesteld in het feit dat dit weer een futuristische Call of Duty was. Zijn opvolger Call of Duty WWII werd wat dat betreft veel beter ontvangen. Toch raden we je de game aan. Want voor deze prijs kun je hem eigenlijk niet negeren. Lees hier de review.

Scoor hem nu voor 11,99 euro

PS4 Games onder de 20 euro

De beste PS4 Games onder de 20 euro: Fallout 4

Als je het belangrijk vindt dat je als gamer veel waarde voor je geld krijgt, dan is Fallout 4 een absolute no-brainer. De game is één van de beste games van de afgelopen jaren en schotelt een enorm groot avontuur voor. Daarin is er een hoofdverhaal die als rode draad geldt, maar je kunt net zo makkelijk gewoon op avontuur gaan en kijken wat je tegenkomt. Een game waar je met gemak honderd uur kunt steken zonder je te vervelen. Lees hier de review.

Scoor hem nu voor 16,99 euro

PS4 Games onder de 20 euro

De beste PS4 Games onder de 20 euro: Life is Strange

Van alle games in dit lijstje is Life is Strange nooit een dure game geweest. Life is Strange is een game die eerst als losse episodes werd uitgebracht, maar die je sinds een tijdje ook als een compleet pakket kunt beleven. In de game beleef je een boeiend verhaal in de stijl van The Walking Dead-games, waarbij je soms erg lastige keuzes moet maken. Een titel die je lang bij zal blijven als je hem hebt uitgespeeld.

Scoor hem nu voor 19,59 euro

PS4 Games onder de 20 euro

De beste PS4 Games onder de 20 euro: Prey

De laatste titel uit ons overzicht is Prey, een game die gek genoeg nooit een groot publiek heeft gevonden, terwijl de game toch echt dik de moeite waard is. Het is een game die je een beetje kunt vergelijken met de titels uit de BioShock-reeks. Net als bij die games beleef je het verhaal door middel van audiologs. Prey speelt zich daarbij af op een maanbasis, waar een buitenaardse macht de boel over heeft genomen. Lees hier de review.

Scoor hem nu voor 16,99 euro

PS4 Games onder de 20 euro
Reageer op artikel:
De beste PS4 Games onder de 20 euro
Sluiten