Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Pop-Culture 10 feb 2016

Dé beste sci-fi films voor je volgende Netflix-marathon vind je hier

Wanneer we het over Netflix hebben denk je vaak aan series zoals House of Cards of documentaires die je een succesvol leven schenken. Op de meeste series ben je na een flinke marathon-sessie wel uitgekeken en vervolgens weet je niet meer hoe je verder moet met je leven. Heb je zin om sciencefiction te kijken en ben je momenteel inspiratieloos? Maak je geen zorgen want wij zijn hier om jouw zoektocht naar vermakelijk beeldmateriaal gemakkelijker te maken. Zo hebben wij een selectie van de tien beste sci-fi films opgesteld die op Netflix te zien zijn.

Star Trek Into Darkness

Deze film is een remake van de bekende Star Trek-series waarin Kaptein Kirk het opneemt tegen één man die evenveel schade kan veroorzaken als een massavernietigingswapen.

The Fifth Element

Het leven van een taxichauffeur wordt door omstandigheden volledig op zijn kop gezet waarbij ‘ie moet helpen in een zoektocht naar een legendarisch wapen.

Mr Nobody

Een keus in het verleden verandert de toekomst drastisch. Een gave film met Jared Leto in de hoofdrol.

Vanilla Sky

Misschien heb je deze film al duizend keer gezien of helemaal niet. De keus is aan jou, maar we raden ‘m zeker aan!

Star Trek IV: The Voyage Home

Een van de originele films die behoort tot de Star Trek-series uit de jaren tachtig. De magie van de oudere Star Trek-films is hier zeker in terug te vinden en dat maakt de film zo bijzonder om te zien.

Snowpiercer

Een spannende film over een post-apocalyptische wereld en een rijdende trein met de laatste mensen op aarde erin. Chris Evans vertolkt de rol van een man die het lot van de aarde zal veranderen.

Apollo 18

Apollo 17 was de laatste Amerikaanse maanlanding, dat is in ieder geval hoe de wereld het weet. Deze film is een suggestie dat de afgelaste Apollo 18 in 1974 wel is geland en dat de astronauten een ontdekking hebben gedaan die ze liever niet hadden gedaan.

The Host

Een Zuid-Koreaanse film over een alien-achtig wezen dat is ontstaan jaren nadat het Amerikaanse Leger chemisch afval in de Han-rivier heeft gedumpt.

Total Recall

Een reis naar Mars met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol; een man die probeert te achterhalen wat wel of geen realiteit is. Een klassieker is het zeker!

The Day The Earth Stood Still

Een klassieker uit 1951 waarin aliens een boodschap hebben meegenomen voor de bewoners van Washington, D.C. en daarmee de rest van de wereld. Een film vol met aliens, robots en een hoofdrolspeler die de wereld van de ondergang probeert te redden.

Dit is natuurlijk geen uitputtende lijst van de beschikbare sciencefiction op Netflix, maar wij hopen je te bij je zoektocht naar de volgende reeks voor een Netflix-marathon hebben geholpen. Veel plezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dé beste sci-fi films voor je volgende Netflix-marathon vind je hier
Sluiten