De beste Valentijn-apps voor jou en je smartphone?!

Het is weer Valentijnsdag. Hartstikke romantisch natuurlijk voor jou en je (geheime) liefde en de commercie is er uiteraard ook blij mee. We willen graag de apps met jullie delen die inspelen op deze dag, maar die ook van pas zullen komen bij toekomstige intieme momenten. (Zoals die momenten voor het slapengaan met je smartphone)

Couple

Dé communicatie-app speciaal voor stelletjes. Vooral interessant voor geliefden met een lange afstandsrelatie of wanneer je elkaar erg weinig ziet. Met deze app kan je de andere persoon laten weten dat je aan hem of haar denkt door het scherm aan te raken. Je geliefde krijgt je vingerafdruk te zien en kan zijn/haar vinger er ook op leggen. De vibraties zullen letterlijk van je telefoon afspringen. Ook zijn er andere handige features waarin je elkaar berichten, voicememo’s, video’s en foto’s kunt sturen. Toppunt van romantiek: je kan ook boter, kaas en eieren met elkaar spelen. Gratis te verkrijgen voor iPhone, maar helaas niet voor Android.

Valentine Radio

Bij een avond vol sfeer hoort natuurlijk de juiste muziek. Bespaar je de moeite om heel je telefoon vol te gooien met Whitney Houston, Adele en Elton John, we hebben de app voor je. Valentine Radio is gratis te verkrijgen voor zowel iPhone en Android.

Liefdesgedichten

Deze app helpt je bij het verklaren van je liefde met deze gedichten. De gedichten zijn geschreven door alle grootheden van Amerika tot China en variëren van oud tot modern. Hier gratis te verkrijgen, helaas alleen voor de iPhone.

Openingszin

Oké, hij is nogal corny, maar dat hoort er ook een beetje bij op deze dag. Voor als je niks weet te zeggen tegen je geheime liefde heb je in ieder geval de nodige inspiratie om een gesprek te beginnen. Niet geschoten is altijd mis! Hier te verkrijgen voor iOS.

Where’s my Valentine

Jullie kennen Swampy misschien wel, de krokodil van Disney die een eigen game heeft. Het wordt niet alleen gespeeld door jonge kinderen, oudere generaties zijn er ook verslaafd aan. Nu heeft Swampy ook een Valentijnsversie: hetzelfde principe maar dan met… tja, hartjes. Gratis verkrijgbaar voor zowel iPhone als Android.

Reageer op artikel:
De beste Valentijn-apps voor jou en je smartphone?!
Sluiten