Jelle van Es
Jelle van Es Deals 29 nov 2019

De beste Xbox One Black Friday Deals met mooie kortingen

De laatste paar dagen hebben we al een aantal goede Xbox One Black Friday deals voorbij zien komen. Met name de Xbox One S All Digital in combinatie met een paar games voor een enorm lage prijs was daarbij interessant.

Nu het het daadwerkelijk Black Friday is, kijken we nog één keer naar de verschillende aanbiedingen, zodat jij de beste deals kunt scoren. En daarbij hoop ik dat de spelcomputers nog niet zijn uitverkocht op het moment dat je dit leest.

Xbox One S 1 TB All Digital bundel

De huidige Xbox One S 1 TB All Digital bundel blijft er één die gewoon razend interessant is. Zeker wanneer je van plan bent om de Xbox Game Pass aan te schaffen en de verschillende exclusieve games vanaf dag één kunt downloaden. Dan heb je gewoon geen discs meer nodig, die deze spelcomputer ook niet kan afspelen. De console is al flink goedkoop, maar komt ook nog met de games Minecraft, Sea of Thieves en Fortnite. Voor die laatste heb je dan verschillende bonussen die je krijgt.

Scoor hem hier voor 125 euro

Xbox One S 1 TB All Digital bundel
De goedkoopste bundel (Bron: Mediamarkt)

Xbox One S met twee controllers

Heb je toch liever een spelcomputer waar je een disc in kunt stoppen, omdat je bijvoorbeeld vrienden hebt waar je games van kunt lenen? Dan is deze bundel de moeite waard. Geen games krijg je er bij, maar wel twee controllers, waardoor je een titel die je aanschaft gelijk met een vriend of vriendin kunt gaan spelen. Doe er een Xbox Game Pass en ga samen aan de slag met een game als Gears 5 in de coöperatieve modus.

Scoor hem hier voor 169,99 euro

Xbox One S met twee controllers (Bron: Amazon)

De Forza Horizon 4-bundel

Ben je van de racegames, dan raad ik je deze bundel met Forza Horizon 4 aan. Deze komt gelijk met de LEGO-uitbreiding, waardoor je veel racecontent voorgeschoteld krijgt. De goedkoopste prijs voor deze bundel hebben we gevonden bij Amazon.

Scoor hem hier voor 169,99 euro

Forza bundel
De Forza 4 Horizon bundel (Bron: Amazon)

Xbox One S met Star Wars Jedi: Fallen Order

Dit is wat mij betreft een echt goede deal. Je krijgt in deze bundel de Xbox One S in combinatie met de game Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze is nog maar net uit, is dik de moeite waard en kost zo’n zestig euro. Op die manier koop je dus een Xbox One S voor iets van 130 euro en heb je geen beperkingen.

Scoor hem hier voor 189 euro

Xbox One
Star Wars Jedi-bundel (Bron: Bol.com)

Gears 5-bundel

Is Star Wars niet je ding? Dan kun je ook voor deze Gears 5-bundel gaan. Daarbij krijg je de game Gears 5, maar ook de rest van de serie in de vorm van Gears of War 4, Gears of War 3, Gears of War 2 en Gears of War Ultimate Edition 1. Zo zou je de game volledig chronologisch kunnen spelen. Dit is op papier een goede deal, maar je kunt met de Xbox Game Pass al deze game ook binnenhalen, dus dan is de Star Wars-bundel alsnog net wat interessanter om in huis te halen.

Scoor hem hier voor 189 euro

Gears bundel (Bron: Bol.com)

Xbox One X Gears-bundel

Tot zover de Xbox One S-bundels waar je uit kunt kiezen. Zoals je weet heeft Microsoft ook het Xbox One X-model, wat de krachtigste spelcomputer van dit moment is. Deze spelcomputer laat alles mooi op een 4K-resolutie draaien en ondersteunt HDR. Ook kun je hiermee 4K-Blurays mee kijken. In deze bundel krijg je de spelcomputer en de Gears-games die je ook in de andere bundel hierboven krijgt. 329 euro lijkt veel, maar je pakt toch zo’n 170 euro korting.

Scoor hem hier voor 329 euro

Gears Xbox One X
De Gears One X-bundel (Bron: Bol.com)

Forza Horizon One X-bundel

Voor hetzelfde geld kun je nu ook deze bundel kopen met Forza Horizon 4 en de daarbij behorende LEGO-uitbreiding. Beide bundels zijn wat mij betreft interessant, het is gewoon puur waar jouw smaak ligt.

Scoor hem hier voor 329 euro

(Bron: Amazon)

Star Wars Jedi One X-bundel

De allerlaatste bundel in dit lange overzicht is er één die een Xbox One X combineert met de digitale Deluxe Edition van Star Wars Jedi: Last Order. Met de kracht van de spelcomputer komen de mooie lichteffecten van de game nog meer tot hun recht en kun je er met volle teugen van genieten.

Scoor hem hier voor 329 euro

(Bron: Amazon)

Wil je meer goede deals op het gebied van gaming? Scoor dan hier de beste deals voor de PlayStation 4 en hier voor de Nintendo Switch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste Xbox One Black Friday Deals met mooie kortingen
Sluiten