Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Apple 13 feb 2016

De bewegende foto’s van Ubersnap lijken rechtstreeks uit Harry Potter te komen

Herinner je je de bewegende foto’s van Harry Potter nog? Als kind droomden wij zelf ook van zulke foto’s en hoe gaaf het zou zijn als deze echt bestonden. Wat blijkt; onze kinderwens wordt werkelijkheid. Het is namelijk mogelijk om je bijzondere momenten vast te zetten in holografische foto’s met een smartphone, een app en een simpele druk op de knop dankzij Ubersnap!

Laat je GIF-afbeeldingen uitprinten

Het idee achter Ubersnap is ontstaan uit de GIF afbeeldingen op Instagram. Met Ubersnap kunnen gebruikers meerdere foto’s tegelijk schieten en hiermee een GIF-afbeelding via de Ubersnap-app maken. Vervolgens kun je filters toepassen voordat je deze deelt. Dit is misschien niet al te bijzonder, totdat je erachter komt dat je je eigen GIF uit kunt laten printen. Dit doe je door de foto via de applicatie naar Ubersnap op te sturen. Zij printen ‘m vervolgens met de hand uit. Denk terug aan de tijd dat je met hologram kaarten van Harry Potter speelde; dat kun je nu binnen vijf seconden doen met je eigen foto’s!

Momenteel op iOS te verkrijgen

De app draait momenteel alleen op iOS en is gratis verkrijgbaar via de App Store. De printjes worden allemaal met veel zorg met de hand gemaakt. Wij vinden het een bijzondere en toffe manier om je speciale momenten vast te leggen! WANT

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De bewegende foto’s van Ubersnap lijken rechtstreeks uit Harry Potter te komen
Sluiten